Nokia Lumia Flame, înlocuitor pentru Lumia 710?

10.09.2012
Nokia Lumia Flame, înlocuitor pentru Lumia 710?

Lumia Flame ar putea fi cel mai ieftin smartphone cu Windows Phone 8 din oferta Nokia, cu dotări mai degrabă modeste, dar totuşi competitive pentru nivelul său de preţ.

Înlocuitorul lui Nokia Lumia 710 se prezintă cu un ecran WVGA de 4 inch şi 512 MB Memorie RAM, dar schimbă procesorul single-core la 1.4 GHz cu un model dual-core la 1 GHz. Cantitatea de memorie flash instalată nu va depăşi 4 GB, dar prezenţa unui slot pentru card microSD permite extinderea capacităţii de stocare după bugetul şi nevoile fiecăruia. Amatorii de poze vor avea la dispoziţie o cameră foto de 5MP, probabil cu performanţe apropiate celei instalate pe modelul Lumia 710.

Nokia Lumia 610

Din puţinele informaţii circulate la bursa zvonurilor aflăm că Nokia Lumia Flame va fi lansat la începutul anului viitor, având un preţ apropiat vechilor modele din seria Lumia 610 şi Lumia 710.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult