Note 8 a obţinut cel mai mare număr de precomenzi dintre toate modelele Galaxy Note lansate până acum

13.09.2017
Note 8 a obţinut cel mai mare număr de precomenzi dintre toate modelele Galaxy Note lansate până acum

Lansarea Galaxy Note 8 pare să fie un succes total pentru Samsung, noul vârf de gamă obţinând un număr record de 650.000 precomenzi doar în primele 5 zile de la lansare.

Adunate din 40 de ţări, cifrele sunt de 2.5 ori mai mari decât cele obţinute cu modelul Note 7 în aceeaşi perioadă de timp. Desigur, cu toţii ştim ce s-a întâmplat la câteva săptămâni după ce Samsung livrase deja utilizatorilor milioane de exemplare Note7, însă precauţiile luate de companie pentru evitarea unui episod similar par să fi dat un plus de încredere în noul model.

Datele anunţate cu ocazia unei conferinţe de presă ţinută în Coreea de Sud nu detaliază vânzările pentru fiecare ţară în parte, însă oficialii companiei au ţinut să precizeze că vânzările Note 8 în Statele Unite le depăşesc pe cele ale oricărui alt model Galaxy Note. Cu siguranţă, o contribuţie importantă o au şi reducerile substanţiale de preţuri oferite cumpărătorilor care au achiziţionat anterior Galaxy Note7, returnarea vechiului model putând tăia până la 425 de dolari din preţul unui exemplar Galaxy Note 8.

În plus, cei care vor comanda un telefon Galaxy Note 8 până la data de 24 septembrie vor putea obţine gratuit fie o cameră Samsung Gear 360, sau un bundle format dintr-un card microSD de 128GB şi accesoriu pentru încărcare wireless. Momentan, nu este clar dacă oferta anunţată în Statele Unite este adresată şi cumpărătorilor europeni. Tot în Statele Unite, Galaxy Note 8 este aşteptat pe rafturile magazinelor începând de vineri, având preţuri la pachet retail ce pornesc de la 930 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult