Nothing phone (1) apare într-un video pe YouTube care demonstrează LED-urile de pe spate. VIDEO

22.06.2022
foto: MKBHD

Nothing phone (1) a reușit să atragă atenția, în ciuda faptului că este un telefon al unei companii care poate fi considerată încă un start-up. Nothing a fost fondată la sfârșitul anului 2020 și până acum a lansat un singur produs, căștile true wireless ear (1). Totuși, faptul că însuși Carl Pei, cel care a stat la baza succesului brandului OnePlus este cel care a pornit și brandul Nothing, oferă multora speranțe despre noul dispozitiv, care promite să fie un telefon „diferit”. YouTuber-ul Marques Brownlee este printre primii care au avut ocazia să pună mâna pe noul telefon și a dezvăluit câteva detalii despre acesta într-un clip video.

Nothing phone (1) va fi decorat cu LED-uri utile pe partea din spate

Marques „MKBHD” Brownlee este unul dintre cei mai mari YouTuberi de tehnologie din lume și a mai avut în trecut dispozitive OnePlus la test înaintea altor creatori de conținut. Astfel, era de așteptat să vedem un clip de prezentare pentru noul Nothing, având în vedere că strategiile de marketing sunt gândite de același Carl Pei.

Știam deja design-ul exterior al lui Nothing phone (1) și despre faptul că telefonul are LED-uri albe pe partea din spate, însă nu știam exact cum vor funcționa acelea. Se pare că există un sistem complex care include 900 de LED-uri pentru iluminarea celor patru zone de pe spatele telefonului. Acestea pot fi controlate din software pentru a afișa diverse animații, pentru a atenționa utilizatorul că există notificări necitite, sau chiar pentru a indica nivelul bateriei.

Cu această ocazie aflăm și faptul că zona de iluminare de pe spate se numește „Glyph Interface” și că poate fi configurată să lumineze diferit în funcție de contactul din agendă care te apelează și poate să ajute chiar și în fotografie sau filmare, oferind iluminare mai bună pentru captarea de imagini. Un alt detaliu interesant este că telefonul are un LED roșu pe spate, care se aprinde atunci când pornești filmarea pe telefon.

În afară de acest aspect, Nothing nu pare să vorbească prea mult despre alte detalii hardware sau software ale telefonului. Din punct de vedere al design-ului, acesta pare să fie un soi de iPhone 12 sau 13 cu spate transparent și luminițe LED și sistem de operare Android. Lansarea lui Nothing phone (1) este așteptată pe 12 iulie.

sursa: MKBHD

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult