Nothing Phone (1) va primi Android 14. Prima versiune beta este live

20.12.2023
Nothing Phone (1) va primi Android 14. Prima versiune beta este live

Nothing Phone (1) va primi o actualizare oficială la cea mai nouă versiune Android. Primul smartphone al companiei va beneficia de Android 14.

Săptămâna trecută, Nothing a lansat actualizarea stabilă la Android 14 pentru telefonul său (2), iar săptămâna aceasta centrul atenției se mută pe Nothing Phone (1), primul smartphone al companiei, lansat anul trecut. Potrivit GSMArena, a fost lansată o versiune beta a sistemului de operare Android 14 disponibilă pentru toți utilizatorii de Nothing Phone (1) care sunt suficient de aventuroși pentru a rula software-ul beta pe dispozitivele lor.

Ca și în cazul actualizării pentru Nothing Phone (2), cea pentru Nothing Phone (1) este, de asemenea etichetată Nothing OS 2.5. După cum sugerează și numele, aceasta este cea mai semnificativă actualizare de la lansarea Nothing OS 2.0, care a apărut alături de Phone (2) la începutul acestui an.

Nothing Phone (1) va primi o actualizare oficială la Android 14

Există o mulțime de funcții noi pe care actualizarea le aduce pentru primul telefon al companiei. Spre exemplu, există o pagină de personalizare reproiectată atât pentru ecranul de blocare, cât și pentru ecranul de pornire, capacitatea de a vă transforma fotografia de fundal într-un tapet dinamic, imagini de fundal noi în culori solide, o nouă temă de culoare monocromă, gest personalizabil pentru apăsarea dublă a butonului de pornire, mai multe opțiuni de comandă rapidă pentru ecranul de blocare, o modalitate mai rapidă de a capta capturi de ecran împreună cu un nou editor de capturi de ecran, widget-uri noi, un design nou pentru interfața de navigare, dar și un aspect important pentru unii utilizatori, anume capacitatea de a seta separat tonurile de apel și volumele de sunet de notificare!

Au fost aduse, de asemenea, îmbunătățiri ale stabilității pentru cameră, iar compania se laudă cu o „stabilitate generală îmbunătățită a sistemului pentru o experiență mai fiabilă și mai fluidă”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult