Design-ul Nothing phone (1) a fost prezentat oficial. FOTO/VIDEO

16.06.2022
Design-ul Nothing phone (1) a fost prezentat oficial. FOTO/VIDEO

Pentru a evita posibilele leak-uri care ar putea avea loc înainte de momentul lansării phone (1), care este programat pentru luna iulie, compania Nothing a dezvăluit oficial design-ul telefonului. În ciuda faptului că se promitea un design captivant, aproape nemaivăzut, cu linii transparente și nemaivăzute, se pare că Nothing phone (1) este doar un alt smartphone cu o carcasă transparentă pe spate și câteva LED-uri de iluminare. Se pare că design-ul este inspirat puțin de la smartphone-urile Apple din ultimii ani, doar capacul și decorațiunile de sub el fiind cu adevărat noi.

În ciuda declarațiilor lui Carl Pei, Nothing phone (1) nu vine cu un design extrem de original

Nothing Phone (1) lights

Nothing phone (1) a fost prezentat într-o variantă cu carcasă albă. Care include două camere foto în colțul stânga-sus, într-un modul nu foarte diferit față de ceea ce am văzut anterior pe modelele iPhone X și iPhone XS, camerele fiind încadrate într-un soi de formă ovală. Apoi, marginile telefonului sunt drepte, la fel ca în cazul iPhone 12 și iPhone 13, iar până și butoanele de volum par să fie aproape identice cu cele de pe noile telefoane de la Apple. De altfel, rama din aluminiu, cu linii pentru antene este, de asemenea, foarte similară.

Prima dată când Nothing a vorbit despre phone (1), compania a publicat un desen cu niște simboluri ciudate. Se pare că acele simboluri erau zonele luminate cu LED-uri de pe spatele telefonului. Nu este clar ce funcții vor avea aceste LED-uri, sau dacă sunt pur decorative. Totuși, am mai văzut în ultimii ani telefoane cu LED-uri pe spate, în special în zona telefoanelor de gaming.

În rest, Nothing phone (1) pare să fie un smartphone obișnuit, cu un buton de power pe partea din dreapta, un port USB-C în partea de jos și, din ceea ce putem vedea în prezent, ne putem aștepta la performanțe fie din gama medie superioară, fie din gama high-end. Totuși, cu camere atât de mici, probabil că nu vorbim despre un sistem prea avansat. Astfel, probabil că și prețul va fi unul mai accesibil, nu unul de flagship, așa cum am văzut recent pe seriile OnePlus.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News