Nothing Phone (2), dezvăluit oficial într-un clip video pe YouTube. VIDEO

04.07.2023

Nothing a ales să dezvăluie design-ul final al modelului Phone (2) prin intermediul unui clip al YouTuber-ului Marques Brownley, cunoscut drept MKBHD. Deși clipul nu oferă foarte multe informații despre toate noutățile pe care noul telefon le are, precum hardware-ul intern, ne putem face o idee despre direcția în care Nothing merge cu smartphone-urile sale de la o generație la alta. În afară de câtea modificări la nivelul LED-urilor de pe spate, noul telefon este foarte similar în design cu originalul de anul trecut.

Nothing Phone (2) aduce schimbări la nivelul LED-urilor animate

Nothing Phone (2) pare să aibă dimensiuni foarte similare cu cele ale lui Phone (1), iar pe partea din spate putem vedea că LED-urile decorative au acum mai multe zone luminoase. Acestea sunt de asemenea și foarte configurabile, putând afișa volumul, progresul unui timer sau alte informații rapide atunci când telefonul este întors cu ecranul în jos. Nothing dorește să ofere dezvoltatorilor de aplicații un API prin care să integreze progresul pentru anumite activități, precum chemarea unei mașini de pe Uber, pe luminițele de pe spate.

nothing phone 2 vs 1 leds

Există acum 33 de zone de iluminare independente, iar acestea pot fi folosite pentru a personaliza notificările sau pentru a lumina în moduri creative atunci când telefonul sună. De altfel, există chiar și o aplicație în care îți poți compune propriul ton de apel, acompaniat de semnale luminoase.

Nuanța variantei gri este ceva mai deschisă față de prima generație, iar sticla transparentă de pe spate ar fi puțin mai rotunjită la margini. În rest, de la depărtare, este greu să îți dai seama care este modelul nou și care este cel vechi. Știm deja de ceva vreme însă că Nothing a ales un Snapdragon 8+ Gen 1 pentru Phone (2), deci acesta va urca pe o treaptă superioară de performanță și probabil și de preț, în consecință.

Nothing Phone 2 back stand

Ne apropiem de aniversarea de un an de la lansarea Nothing Phone (1), deci probabil că anunțul oficial pentru Phone (2) nu va întârzia foarte mult.

sursa: MKBHD

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult