Nothing Phone 2a debutează oficial. Dispune de cea mai mare baterie din gama producătorului – VIDEO

06.03.2024
Nothing Phone 2a debutează oficial. Dispune de cea mai mare baterie din gama producătorului - VIDEO

Nothing a lansat oficial noul său telefon din gama mid-range. Phone 2a folosește cea mai mare baterie montată până acum pe un telefon al companiei.

După o serie de teasere, Nothing Phone 2a a debutat oficial, atacând segmentul mid-range cu un design atipic, așa cum ne-a obișnuit compania, dar și cu funcții interesante pentru această gamă de preț.

Cel de-al treilea model lansat de Nothing este un telefon care țintește cu adevărat segmentul telefoanelor accesibile, având un preț de 329 de euro pentru versiunea de bază cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare. Versiunea cu 12 GB RAM și 256 GB de stocare va avea un preț de 379 de euro, anunță The Verge.

Desingul este specific Nothing, cu un spate semi transparent și LED-uri personalizabile, aspect care ar trebui să îl facă mai atractiv într-un segment în care accentul nu este pus tocmai pe designul exterior.

Cea mai mare baterie montată pe un Nothing Phone

Nothing Phone 2a vine cu un ecran OLED de 6,7 inch și o rată de refresh de 120 Hz, acesta fiind acoperit cu Gorilla Glass 5 și are o rezoluție de 1084 x 2412, mai exact. Există o baterie masivă de 5.000 mAh care acceptă încărcare cu fir de 45 W, deși nu există încărcare wireless pe acest telefon, dacă vă întrebați.

Phone 2a folosește un chipset MediaTek Dimensity 7200 Pro, pe care îl știam deja, și vine cu un rating IP54. Pe spate regăsim nu doar panoul transparent specific, ci și o cameră de 50 MP cu stabilizare optică și încă un modul ultrawide, tot de 50 MP.

Bineînțeles, telefonul vine cu Android 14 și interfața Glyph de la Nothing, care are o temă monocromatică. Pe spate există și 3 LED-uri care alcătuiesc interfața Glyph, care aduce câteva funcții de pe fratele mai mare. Spre exemplu, dacă puneți telefonul cu fața în jos, atunci telefonul va trece pe modul silențios și veți fi alertat despre notificări și apeluri prin intermediul acestor LED-uri.

Precomenzile au fost deschise pentru Nothing Phone 2a, iar primele livrări sunt programate pentru data de 12 martie.

VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult