Noul Asus ROG Phone 8 va fi lansat în curând. La ce ne putem aștepta?

08.12.2023
Noul Asus ROG Phone 8 va fi lansat în curând. La ce ne putem aștepta?

Asus a confirmat că noul său smartphone de gaming, ROG Phone 8, urmează să fie prezentat „în curând”.

Telefoanele moderne au devenit mai mult decât niște dispozitive de comunicare. Acestea au ajuns să ofere camere foarte bune, să suporte viteze foarte mari de internet, procesoarele au devenit din ce în ce mai puternice, iar ecranele au crescut foarte mult în rezoluție și acuratețea culorilor.

Astfel, unii producători au capitalizat aceste aspecte și au creat o nișă, așa-numitele telefoane de gaming. De regulă, aceste dispozitive folosesc un hardware similar modelelor de top din respectiva generație, dar oferă o răcire mai bună, un aspect mai agresiv și diferite artificii software care să îi ajute pe gameri.

Asus este unul dintre pionierii acestui segment, iar ROG Phone urmează să primească o nouă generație. Asus a confirmat că noul ROG Phone 8 va fi prezentat „în curând”. Anunțul vine dintr-o postare făcută pe X (fostul Twitter). În imaginea oferită de Asus putem vedea o parte din spatele telefonului, dar detaliile sunt încă ascunse. Cu toate acestea, putem vedea că telefonul are un modul de camere destul de pronunțat, ce adăpostește 3 obiective și un bliț.

Nu există informații despre o dată exactă de lansare, dar decizia companiei de a începe o campanie de teasere pentru ROG Phone 8 sugerează că o lansare CES 2024 ar putea fi luată în calcul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult