OnePlus 12 a fost lansat oficial. Iată ce oferă noul smartphone de top de la OnePlus

05.12.2023
OnePlus 12 a fost lansat oficial. Iată ce oferă noul smartphone de top de la OnePlus

OnePlus 12 a fost prezentat oficial pentru piața din China. Noul flaghship OnePlus impresionează cu designul exterior, dar și prin componentele ascunse de acesta.

Noul smatphone de top al celor de la OnePlus a fost prezentat oficial pe piața din China. Până când va ajunge și în Europa, avem de despicat specificații tehnice, iar cifrele sunt în favoarea lui OnePlus 12.

OnePlus 12 folosește noul procesor Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, pe care probabil îl vom vedea pe mai multe telefoane de top în 2024. De asemenea, noul telefon va fi livrat cu cea mai recentă versiune de Android și OxygenOS 14.

Noul OnePlus 12 vine echipat cu un ecran 2K. Rezoluția exactă a ecranului este încă necunoscută, dar compania a confirmat că OnePlus 12 are cel mai luminos ecran din industrie, datorită suportului pentru o luminozitate maximă de 4.700 niți. De asemenea, vor exista 3 nuanțe disponibile pentru spatele dispozitivului: negru, alb și verde.

Pe spate regăsim și modul masiv, care adăpostește 3 senzori, în centrul atenției fiind un senzor Sony cu tehnologie dual-layer. Acesta este optimizat pentru maximizarea sensibilității la lumină și oferă pixeli de 1.12µm, o rezoluție de 50 de megapixeli și stabilizare optică. Dispozitivul va oferi și o cameră ultra-wide de 48 de megapixeli, dar și o cameră de 64 de megapixeli cu suport de zoom optic de 3x.

Sub carcasa din sticlă și metal regăsim o baterie de 5.4000 mAh. OnePlus 12 suportă încărcarea rapidă de 100W. Dispozitivul va avea, de asemenea, suport pentru încărcare wireless de 50W, lucru ce nu se regăsea pe generație anterioară.

Ne putem aștepta ca noul smartphone OnePlus să ajungă în Europa, inclusiv în România, la începutul lui 2024.

VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult