Noul Asus Zenfone 11 Ultra a fost prezentat oficial: Cameră triplă și procesor de ultimă generație

14.03.2024
Noul Asus Zenfone 11 Ultra a fost prezentat oficial: Cameră triplă și procesor de ultimă generație

Noul Asus Zenfone 11 Ultra a debutat oficial cu o cameră triplă și procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Asus a prezentat noul său smartphone mainstream, Zenfone 11 Ultra. Noul membru al familiei de telefoane Zenfone marchează o schimbare importantă în abordarea acestei serii de dispozitive din gama Asus.

Noul Asus Zenfone 11 Ultra este mai mare decât predecesorii săi și folosește un ecran de 6,78 inch în diagonală, asemenea lui ROG Phone 8. Acesta are o rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare de până la 120Hz, care poate ajunge chiar la 144Hz în modul Game Genie, oferindu-le utilizatorilor o experiență fluidă și imersivă. Luminozitatea maximă este de 2.500 nits, iar panoul este protejat cu Gorilla Glass Victus 2. Există o singură gaură pentru camera frontală de 32 MP.

Asus Zenfone 11 Ultra reprezintă o schimbare importantă în gama de telefoane a producătorului

Asus Zenfone 11 Ultra folosește un sistem triplu de camere pe spate, cu un senzor principal de 50 de megapixeli IMX890, care va include și funcția de stabilizare optică. Acesta va fi însoțit de o cameră ultra-wide de 13 megapixeli și o cameră telefoto de 32 de megapixeli cu OIS și zoom optic de până la 3x.

Bateria de 5.500mAh de pe Zenfone 11 Ultra suportă încărcare rapidă cu fir de 65W și încărcare wireless de 15W, asigurând astfel o autonomie de durată, cât și o reîncărcare rapidă. De asemenea, telefonul păstrează mufa audio de 3,5mm, ceea ce va bucura utilizatorii de căști cu fir. De asemenea, include o configurație de difuzoare stereo.

Noul Asus Zenfone 11 Ultra va fi disponibil în patru culori: Skyline Blue, Eternal Black, Misty Grey și Desert Sand. Asus a stabilit prețul de pornire pentru Zenfone 11 Ultra. Pentru configurație cu 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, clienții vor trebui să plătească 999 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult