Noul iPhone X 2018, apărut în primul video hands-on

Aşteptată pentru lansare în luna septembrie, noua serie iPhone 2018 poate fi admirată deja într-un clip video neoficial

Realizat folosind machete bazate pe carcasa originală a dispozitivelor, clipul video confirmă zvonurile privind numărul modelelor pregătite şi aspectul general. Astfel, designul iPhone X rămâne în mare parte neschimbat.

Dintre cele trei modele pregătite: iPhone Xs, iPhone Xs Plus şi un iPhone de buget cu ecran LCD, doar cel din urmă va avea o ramă ceva mai groasă în jurul ecranului.

Toate cele trei versiuni păstrează „bretonul” la partea de sus a ecranului şi preiau tehnologia Face ID pentru recunoaştere facială.

Potrivit zvonurilor de până acum, noua serie iPhone 2018 va dispune de acumulatori cu funcţie de încărcare rapidă şi chiar dual-SIM (pentru unele modele).

Calendarul oficial de lansare prevede debutul în luna septembrie, dar informaţii proaspete obţinute din rândul partenerilor Apple indică o posibilă amânare.

Astfel, valul iniţial de lansări ar putea si includă doar seriile iPhone X şi iPhone X Plus cu ecran OLED, varianta low-cost cu ecran LCD întârziind până în luna octombrie.

Echipată în continuare cu tehnologia Face ID, noua serie iPhone 2018 va avea preţuri începând de la 800 dolari pentru modelul de 6.1”, 900 dolari pentru modelul iPhone X de 5.8” şi cel puţin 1000 dolari pentru iPhone X Plus.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult