Noul Nova 8 SE de la Huawei seamănă mult cu seria iPhone 12

04.11.2020
Noul Nova 8 SE de la Huawei seamănă mult cu seria iPhone 12

Huawei se pregătește de anunțul oficial al unui nou model Nova, un smartphone de medie. Nova 8 SE apare însă deja în fotografii neoficiale, iar design-ul său este foarte similar cu cel al seriei iPhone 12. Vorbim despre un smartphone cu o ramă metalică cu margini drepte și cu sticlă pe ambele părți, alături de un modul de cameră pătrat, poziționat în colțul din stânga-sus al dispozitivului.

Modelul mid-range Huawei Nova 8 SE beneficiază de un design familiar

Huawei Nova 8 SE urmează să fie prezentat oficial abia mâine, 5 noiembrie, însă deja pe rețelele de socializare din China au început să circule fotografii cu acesta. Se pare că Huawei a avut aceeași idee ca Apple pentru finalul anului 2020, întorcându-se la un design mai vechi, pe care l-a folosit și Huawei în trecut pe modelele sale de la debutul său pe piața de smartphone-uri cu Android.

Spre diferență de noile modele iPhone, Huawei Nova 8 Se vine cu sticlă curbată la margini, care iese puțin în relief față de rama de metal de pe laterale. De asemenea, acest model este mai mare decât telefoanele Apple lansate în curând. Acesta beneficiază de un ecran OLED cu diagonală de 6,53”. Totuși, vorbim despre un telefon destul de „compact”, cu grosime de 7,46 mm și greutate de numai 178 de grame.

Huawei Nova 8 SE

La interior se vor regăsi chipset-uri MediaTek Dimensity 720 sau 800U, în funcție de configurația internă. Fiind vorba despre un telefon Huawei, camera va fi foarte importantă. Aceasta va beneficia de un senzor principal de 64 megapixeli, alături de un senzor de 8 megapixeli pentru camera ultra-wide și două camere de 2 megapixeli pentru adâncime și macro.

Având în vedere configurația hardware, cel mai probabil, Nova 8 SE va intra pe piață la un preț adaptat segmentului mid-range.

sursa: Weibo via GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video