Noul OnePlus 12 a fost lansat în Europa

24.01.2024
Noul OnePlus 12 a fost lansat în Europa

Noua serie de telefoane OnePlus 12 a fost lansată și în Europa. Noile modele sunt disponibile pentru precomandă.

La finele anului trecut făceam cunoștință cu noua serie de telefoane de la OnePlus, fiind lansată inițial pentru piața din China. Acum, OnePlus 12 și OnePlus 12R au ajuns și în Europa, alături de căștile OnePlus Buds 3.

La o săptămâna de la lansarea noului Samsung Galaxy S24, OnePlus 12 ajunge și în Europa. Noul OnePlus 12 vine echipat cu Snapdragon 8 Gen 3. În plus, cel mai nou și mai puternic smartphone din portofoliul OnePlus vine cu un ecran ProXDR cu rezoluție 2K și rată de împrospătare de 120Hz, beneficiază de încărcare super rapidă de 100W SUPERVOOC și încărcare wireless de 50W AIRVOOC.

În spatele designului extravagant se ascunde un acumulator de 5.400 mAh, carcasa acestuia fiind gradată cu un rating IP65, oferind protecție la stropi de apă și praf.

Ecranul cu diagonală de 6,82 inch are o rezoluție QHD+ cu tehnologie LTPO, rată de refresh cuprinsă într 1 și 120Hz și un nivel de luminozitate maximă de 4.500 niți.

OnePlus 12 a fost lansat oficial și în Europa

OnePlus a declarat că noul OnePlus 12 folosește o cameră principală de 64 MP, precizând că aceasta folosește cel mai mare senzor de imagine instalat până acum pe o cameră de tip periscop. Astfel, dacă pe camera principală avem pixeli de 1.12µm, cea periscope folosește pixeli de 0.7µm.

Camera ultrawide are o rezoluție de 48 MP, fiind același senzor folosit și pe predecesorul OnePlus 11, dar ajutat acum de capabilitățile superioare de procesare de imagine oferite de procesorul Snapdragon 8 Gen 3.

OnePlus 12 este disponibil la precomandă pentru prețul de 969 de euro pentru configurația de bază, cu 256GB stocare și 12 GB RAM. Livrările vor începe în data de 8 februarie. Cât despre 12R, acesta este ceva mai ieftin, având un preț de 749 de euro și oferă 16 GB RAM și 256 GB stocare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult