OnePlus a confirmat specificațiile căștilor wireless Buds 3. Când se lansează

20.01.2024
OnePlus a confirmat specificațiile căștilor wireless Buds 3. Când se lansează

OnePlus se pregătește de un eveniment important pe 23 ianuarie, unde va lansa nu numai smartphone-urile OnePlus 12 și OnePlus 12R, dar și noile căști wireless OnePlus Buds 3, scrie Zee News.

OnePlus Buds 3, deja lansate în China, promit o experiență audio excepțională. Compania a confirmat că aceste căști wireless vor oferi până la 44 de ore de redare muzicală cu o încărcare completă. Mai mult, OnePlus susține că Buds 3 vor putea reda muzică timp de 7 ore după doar 10 minute de încărcare. Astfel, acest aspect vine cu un avantaj major pentru utilizatorii ce se deplasează mult pe timpul zilei și nu au acces mereu la o priză/stație de încărcare.

Atunci când vine vorba de anularea activă a zgomotului (ANC), Buds 3 pot asigura până la 6,5 ore de redare cu o singură încărcare și, împreună cu carcasa de încărcare, timpul de redare se extinde la 28 de ore. Acest lucru este deosebit de valoros în medii zgomotoase, unde ANC-ul poate face diferența între o experiență audio bună și una extraordinară, spune OnePlus.

Caracteristicile tehnice ale căștilor OnePlus Buds 3

Caracteristicile tehnice ale OnePlus Buds 3 includ trei microfoane și un latency redus de doar 94ms, asigurând o experiență audio fluidă. Tehnologia LHDC 5.0 Hi-Res Audio îmbunătățește calitatea sunetului, oferind utilizatorilor o experiență sonoră bogată și, desigur, detaliată. Căștile dispun de controale tactile pentru o gestionare ușoară a redării muzicale și a volumului, precum și de efecte sonore surround 3D și tehnologie Dynamic Bass pentru un bas puternic.

Fiecare cască are o baterie de 58mAh, în timp ce carcasa de încărcare are o baterie mai mare de 520mAh și include un port USB Type-C pentru încărcare rapidă. Per-total, această combinație de specificații de top promite să ofere utilizatorilor o experiență audio de top, cu o autonomie impresionantă.

Evenimentul de lansare pe 23 ianuarie va oferi, de asemenea, informații despre cele mai recente dispozitive lansat de OnePlus în domeniul smartphone-urilor, cu introducerea modelelor OnePlus 12 și 12R.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult