Noul Samsung Galaxy S24 ar putea fi mai ieftin pe piața din Europa

01.01.2024
Noul Samsung Galaxy S24 ar putea fi mai ieftin pe piața din Europa

Informațiile despre noua generație de telefoane de top a celor de la Samsung continuă să apară pe internet. De această dată aflăm că noile dispozitive ar putea costa mai puțin pe piața din Europa.

Cel mai recent raport vine din Olanda și dezvăluie faptul că modelele Galaxy S24 și S24+ vor fi puțin mai ieftine. În același timp, o fișă de specificații despre care se presupune că s-a scurs pe internet a sugerat că cele două flagship-uri vor oferi procesorul Snapdragon 8 Gen 3 doar în SUA și Canada, în toate celelalte piețe vor primi telefoane echipate cu Exynos 2400.

O nouă imagine a apărut pe internet și prezintă noua familie de telefoane (Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra) împreună cu specificațiile pentru fiecare model. De asemenea, și posibilele prețuri au fost leak-uite, iar acestea sugerează că S24 și S24+ vor fi mai ieftine în Europa.

Apar noi informații despre noua serie de telefoane de la Samsung

Nu știm dacă imaginea a fost scursă chiar din interiorul companiei, dar arată destul de promițător. În același timp, ar putea fi doar o compilare a tuturor informațiilor care au apărut până în prezent, formatate astfel încât să pară o fișă veridică de la Samsung.

Revenind la prețuri, Galaxy S24 și S24+ ar putea fi puțin mai ieftine decât a fost vechiul S23 la lansare, dar prețul Ultra va rămâne relativ același. Pot exista ușoare variații de la o țară la alta, în funcție de cursurile de schimb valutar, de reglementările locale și de campaniile de vânzări. Cel mai ieftin Galaxy S24 ar urma să coste 899 de euro, în timp ce cea mai scumpă configurația a lui S24 Ultra ar putea ajunge chiar la peste 1.800 de euro.

Se așteaptă ca Samsung să prezinte Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra pe 17 ianuarie, cu un design similar generației anterioare, dar cu performanță îmbunătățită a chipset-ului, scurgeri dezvăluite la începutul acestei luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult