La ce să ne așteptăm de la noul Samsung Galaxy S24 Ultra

24.12.2023
La ce să ne așteptăm de la noul Samsung Galaxy S24 Ultra

Unul dintre cele mai așteptate modele din noua serie lansată de Samsung, Galaxy S24 Ultra, promite să aducă îmbunătățiri semnificative, inclusiv o cameră mai bună, un nou procesor, un ecran mai luminos, un design modern și o baterie puternică.

Potrivit unui raport, Samsung Galaxy S24 Ultra va avea un display similar cu modelul anterior ca dimensiune, dar cu specificații îmbunătățite. Se așteaptă ca noul model să ofere suport pentru o luminozitate maximă de 2.600 nits, depășind astfel actualele standarde. Ecranul va fi de tip 6.8-inch QHD+ AMOLED 2X, dar momentan nu există informații despre rata de reîmprospătare sau de răspuns.

Se spune, de asemenea, că Galaxy S24 Ultra va avea o construcție din titan, similar cu seria iPhone 15 Pro. În ceea ce privește procesorul, Galaxy S24 Ultra va fi echipat cu noul chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm.

Ce cameră foto va avea noul Samsung Galaxy S24 Ultra

Îmbunătățiri majore sunt anticipate și în zona camerelor. Se zvonește că Galaxy S24 Ultra va avea un setup cu patru camere la spate, inclusiv o cameră principală de 200 megapixeli. Alături de aceasta, se așteaptă un senzor telefoto de 50 megapixeli, o cameră ultrawide de 12 megapixeli și o cameră telefoto suplimentară de 10 megapixeli cu suport pentru zoom optic de 3x.

De asemenea, Samsung va introduce funcții inovatoare bazate pe AI pentru camera, cum ar fi capacitatea de a șterge obiecte din videoclipuri. De asemenea, procesarea bazată pe AI ar putea îmbunătăți performanța în condiții de lumină scăzută, reduce zgomotul din videoclipuri și poate îmbunătăți stabilitatea.

În ceea ce privește bateria, se așteaptă ca Samsung să păstreze bateria de 5.000mAh de la modelul anterior. Raportul sugereaza că noul Galaxy S23 Ultra va suporta încărcare rapidă cu fir de 45W, încărcare wireless și reverse charging.

Alte caracteristici anticipate includ rezistența la apă și praf conform certificării IP68, Dynamic Lock Screen, Smart Keyboard, Samsung Knox și cititor de amprente ultrasonic.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult