Nu poţi da o gaură cu burghiul prin spatele Xiaomi Mi 5 Pro oricât ai încerca [VIDEO]

31.03.2016
Mi 5, noul vârf de gamă al Xiaomi, este un smartphone impresionant. La preţul de aproximativ 310 dolari în versiunea de bază dispune de caracteristici tehnice foarte bune. Pe lângă aceste beneficii, telefonul este şi foarte rezistent, mai ales în varianta Mi 5 Pro, care are spatele realizat din ceramică. 
 
Citeşte şi: Xiaomi Mi 5 şi Mi 5 Pro, două flagship-uri chinezeşti accesibile
 
Utilizatorul de YouTube Allen Wang a încercat să zgârie spatele unui Mi 5 Pro cu o pilă, un fierăstrău şi o cheie, fără succes. Apoi, a trecut la „artileria grea”. A luat o şurubelniţă elecrică şi a încercat să găurească spatele telefonului cu un burghiu. Nici de această dată nu a reuşit să deterioreze telefonul. 
 
 
Xiaomi Mi 5 Pro este un smartphone cu display Full HD de 5,15 inci, chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB, cameră de 16 MP şi baterie de 3.000 mAh. Această versiune costă aproximativ 410 dolari. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult