Red Magic 5S debutează cu ecran la 144 Hz şi ventilator integrat pentru răcire

28.07.2020
Red Magic 5S debutează cu ecran la 144 Hz şi ventilator integrat pentru răcire

Succesor pentru modelul Red Magic 5G lansat în luna martie, noul model Red Magic 5S vine cu un sistem de răcire îmbunătățit, care integrează un element vapor-chamber placat cu argint și ventilator capabil să atingă 15000 rotații pe minut, răcorind sesiunile prea încinse de jocuri pe mobil.

Creație a producătorului chinez Nubia, Red Magic 5S vine cu un design exterior foarte îndrăzneț și dotări hardware impresionante.

Red Magic 5S este un smartphone de gaming cu dotări premium

Denumit ICE Ag, sistemul de răcire activă este aplicat unei configurații bazată pe Snapdragon 865 și echipată cu o implementare ultra-rapidă a tehnologiei Quick Charge, ventilatorul ajutând inclusiv la evacuarea căldurii generate în timpul sesiunilor de încărcare. Telefonul vine echipat cu un acumulator de 4500 mAh și adaptor AC capabil să livreze o putere de până la 55W prin cablul USB-C.

Piesa de rezistență este însă ecranul FHD+ AMOLED de 6.65 inch. Înconjurat de o ramă îngustă, acesta funcționează cu rată de refresh la 144 Hz și este complementat cu interfață touch la 240Hz, asigurând preluarea comenzilor fără efect de lag perceptibil. Telefonul dispune și de triggere touch capacitive, acestea funcționând cu rată de eșantionare la 320 Hz.

Telefonul dispune de 16GB memorie RAM de tip LPDDR5, stocare internă de 256GB cu format UFS 3.1, iluminare RGB pe lateralul carcasei și o cameră foto triplă. Aceasta folosește un senzor principal Sony IMX686 de 64MP, senzor ultrawide de 8MP și dispune de funcție macro (rezoluție 2MP).

Echipat cu o interpretare de Android 10 numită Red Magic OS, smartphone-ul Nubia Red Magic 5S poate fi găsit în ofertele magazinelor din China la prețul de 542 dolari (8GB/128GB), 628 dolari (12GB/256GB) și 715 dolari (16GB/256GB).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult