O companie va lansa peste câteva zile un smartphone cu baterie de 16.000 mAh şi 6 GB memorie RAM

23.02.2018
O companie va lansa peste câteva zile un smartphone cu baterie de 16.000 mAh şi 6 GB memorie RAM

Energizer, o marcă intrată recent pe piaţa de smartphone-uri din România, se pregăteşte să lanseze, la MWC 2018, un telefon cu baterie de 16.000 mAh.

 

Smartphone-ul, numit Power Max P16K Pro, nu va avea caracteristici tehnice modeste, aşa cum este cazul la multe modele cu acumulator foarte mare.

Terminalul va avea un ecran cu diagonala de 5,99” (rezoluţie de 2.160×1.080 pixeli), chipset octa-core MediaTek Helio P25, 6 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 128 GB. Pe spate, Power Max P16K Pro va dispune de cameră duală (13 MP + 5 MP), iar pe faţă de una cu senzor de 8 MP.

 

 

Energizer promite un „design foarte subţire” pentru acest model, în ciuda bateriei uriaşe.

 

Vom afla detalii complete despre acest terminal în ziua lansării, 25 februarie. 

 

Cel mai probabil dispozitivul va ajunge, oficial, şi pe piaţa din România, prin intermediul distribuitorului Avenir Telecom, care deţine licenţa pentru marca Energizer pe telefoane. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult