O nouă versiune de Samsung Galaxy S2 pe piaţă

O nouă versiune de Samsung Galaxy S2 pe piaţă

Samsung Galaxy S2 a fost cel mai apreciat smartphone al anului trecut, cum a arătat sondajul realizat de Go4it. Popularitatea acestuia este în continuare ridicată, dovadă a faptului că cei de la Samsung preferă să mai amâne puţin lansarea lui Galaxy S3.

Până la următoarea versiune, pe piaţă va mai intra o varianta de Galaxy S2. Nu este vorba de vreun S2 Plus, ci de un dispozitiv care diferă de cel actual doar prin faptul că procesorul nu mai este produs de Samsung, ci de Texas Instruments.

Procesorul acestei versiuni, dincolo de faptul că nu mai este produs de Samsung, are aceleaşi performanţe ca şi până acum: este tactat tot la 1.2 GHz. Acum, întrebarea care se pune este de ce a schimbat Samsung procesorului Galaxy S2? Să fie vorba de considerente financiare, adică să fie mai ieftine procesoarele produse de Texas Instruments decât cele proprii? Sau să se fi vândut mai multe telefoane decât au preconizat cei de la Samsung şi au fost nevoiţi să apeleze la această soluţie?

Noua versiune de Galaxy S2 este deocamdată disponibilă pentru precomenzi în Germania la un preţ de 470 euro şi va începe să fie livrată începând cu 15 martie.

Samsung Galaxy S2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News