Oamenii cred că producătorii de smartphone-uri lansează prea multe modele noi [SONDAJ]

16.08.2016
Oamenii cred că producătorii de smartphone-uri lansează prea multe modele noi [SONDAJ]
Peste câteva săptămâni Apple va lansa un nou smartphone, aşteptat sub numele de iPhone 7. Acesta nu va fi cu mult diferit la exterior de modelul actual, iPhone 6S. Se pare că gigantul american a luat decizia să lanseze un model complet regândit o dată la trei ani, o strategie pentru care compania a fost criticată. 
 
Totuşi, utilizatorii nu mai simt nevoia să îşi schimbe atât de des telefonul, deoarece îmbunătăţirile aduse de noile modele sunt în mare parte incrementale. Rezultatele unui sondaj realizat de Greenpeace arată că oamenii cred că producătorii ar trebui să lanseze mai puţine modele de smartphone-uri.

Astfel, 75% dintre persoanele chestionate în Coreea de Sud sunt de acord cu faptul că producătorii de smartphone-uri lansează prea multe modele de telefoane. În China procentul celor care sunt de acord cu acest lucru este de 70%, iar în SUA de 63%. 

Infographic: Are Smartphone Makers Overdoing It? | Statista
You will find more statistics at Statista

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult