One Plus 3, pregătit cu ecran Full HD de 5.5” şi carcasă metalică

26.05.2016
One Plus 3, pregătit cu ecran Full HD de 5.5” şi carcasă metalică

Foarte aproape de anunţul oficial de lansare, vârful de gamă One Plus 3 poate fi admirat în noi imaginii neoficiale afişând un design integral metalic, inspirat de rivalul HTC 10, dar cu forme ceva mai puţin rotunjite.

One Plus 3 se prezintă cu suprafeţe din aluminiu şlefuit, mai elegante decât imitaţiile de piatră, lemn sau piele folosite cu modelul anterior. 

Potrivit informaţiilor listate chiar de autoritatea locală pentru certificarea echipamentelor de telecomunicaţii (TENAA), One Plus 3 este un smartphone cu ecran de 5.5” suportând rezoluţie 1080p, motorizat de o platformă bazată pe chipsetul Snapdragon 820. Telefonul dispune de 4 GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă, cameră foto principală de 16 MP şi cameră frontală de 8 MP. Toate acestea sunt susţinute cu un acumulator de 3000 mAh, oferind aproximativ o zi de utilizare fără grija adaptorului AC.

One Plus 3 va fi livrat cu versiunea Android 6.0.1 Marshmallow.

Potrivit ultimelor zvonuri, One Plus 3 va fi anunţat în data de 14 iunie, evenimentul fiind transmis Live în format VR.

LG G5 şi HTC 10 nerecomandate de un inginer Google

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult