OnePlus 10 Pro împrumută un element de design de la Samsung. FOTO

10.11.2021
OnePlus 10 Pro împrumută un element de design de la Samsung. FOTO

OnePlus a sărit peste lansarea unui nou model „T” în toamnă, cel mai probabil din cauza crizei de procesoare, care pune multe companii în dificultate în ultima perioadă. Totuși, la începutul anului 2022  ne așteptăm să vedem o nouă serie de telefoane flagship din partea brand-ului, iar acum vedem prima imagine cu ceea ce ar putea fi design-ul modulului de camere de pe OnePlus 10 Pro. Desigur, fiind încă devreme, compania ar putea aduce modificări sau chiar un design complet diferit pe piață.

Prima imagine cu OnePlus 10 Pro dezvăluie o cameră neobișnuită

Sursa imaginii este OnLeaks (Steve Hemmerstoffer), unul dintre cei mai cunoscuți „leakeri” de pe internet, care oferă reprezentări 3D ale unor modele, bazate pe planuri oficiale sau fotografii cu diverse prototipuri. Hemmerstoffer spune în postarea sa originală de pe Twitter că acesta ar putea fi doar unul dintre multiplele prototipuri pe care OnePlus le folosește în dezvoltare înainte ca telefonul să ajungă în producția finală. Astfel, există șansa ca telefonul final să nu arate tocmai așa.

Totuși, ce putem observa din această imagine este „împrumutarea” unui artificiu de design de la Samsung. La fel ca în cazul seriei S21, OnePlus 10 Pro ar putea să prelungească modulul de cameră spre rama metalică, dar numai pe o parte. Samsung acoperea întregul colț de pe spatele telefonului cu sistemul de cameră, însă OnePlus pare să aleagă doar o zonă de pe laterală, oferind astfel un design puțin diferit.

Sistemul de camere de pe OnePlus 10 pro pare să folosească trei senzori foto, alături de un blitz LED. Acestea sunt dispuse într-o matrice de 2×2, oferind ceva ce rareori vedem pe camerele de smartphone-uri: simetrie.

Alte elemente care pot fi observate din această imagine este spatele mat al telefonului, care probabil că va fi din nou realizat din sticlă, în timp ce slider-ul pentru controlul profilelor de sunet este în continuare prezent, fiind poziționat deasupra butonului Power.

Momentan nu avem foarte multe alte informații despre OnePlus 10 Pro, însă cu siguranță vom afla mai multe atunci când ne vom apropia de lansare. Cert este că producătorul chinez va beneficia de o configurație de top, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani. Vorbim despre un ecran QHD OLED la 120 Hz, cel mai nou chipset Qualcomm (probabil Snapdragon 898) și camere performante, probabil cu branding Hasselblad.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult