OnePlus 10 Pro: specificații hardware oficiale, prezentate înainte de lansare

05.01.2022
OnePlus 10 Pro: specificații hardware oficiale, prezentate înainte de lansare

Sunt puține companii care mai pot ține secrete informații despre smartphone-urile lor înainte de lansarea oficială, așa că OnePlus nici măcar nu mai încearcă. Compania a publicat lista de specificații hardware oficiale pentru OnePlus 10 Pro, după ce ne-a arătat de curând și design-ul noului său smartphone high-end. Această listă doar confirmă ceea ce știam deja din diverse „leak-uri”, însă știm acum la ce să ne așteptăm atunci când compania va aduce acest telefon pe piață.

OnePlus 10 Pro este primul smartphone pe care compania îl lansează după integrarea echipei de producție în cadrul Oppo. Acesta va fi un flagship veritabil pentru anul 2022, urmând a intra în concurență directă cu tot ceea ce vom vedea în următoarele 12 luni. De aceea, OnePlus pare să fi ales unele dintre cele mai performante componente disponibile pe piață, însă nu tocmai toate sunt demne de un model „Ultra”. Există câteva mici compromisuri, în special în cazul camerelor.

OnePlus 10 Pro – Specificații hardware

  • Procesor: Snapdragon 8 Gen 1
  • Camera principală: 48MP + 50 MP + 8MP, Dual OIS
  • Camera frontală: 32MP
  • Ecran: 120Hz “Fluid AMOLED with LTPP”
  • Baterie: 5,000mAh
  • Încărcare pe fir: 80W SuperVOOC
  • Încărcare wireless: 50W AirVOOC
  • OS: OxygenOS 12
  • Dimensiuni: 163 x 73.9 x 8.55mm

Nu avem încă informații despre memoria RAM sau despre capacitatea de stocare, însă ne așteptăm la 8 sau 12 GB RAM cu 128 sau 256 GB stocare, așa cum este uzual în gama high-end pentru majoritatea producătorilor de smartphone-uri. De asemenea, nu avem dimensiunile clare ale ecranului, însă acesta ar trebui să fie undeva în zona 6,7-6,9”, OnePlus oferind tradițional ecrane foarte mari, cu rezoluții înalte pe dispozitivele „Pro”.

De asemenea, zvonurile spun că OnePlus 10 Pro ar putea fi lansat inițial în China și abia la câteva luni distanță în restul lumii. Prețul va fi probabil în aceeași zona în care s-a regăsit și OnePlus 9 Pro anul trecut.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult