OnePlus 10T, disponibil acum în versiune „Avengers”

17.12.2022
OnePlus 10T, disponibil acum în versiune

Telefoanele în ediție specială încep să apară din ce în ce mai des, companiile producătoare realizând parteneriate cu diverse studiouri de jocuri video sau de film pentru a oferi pachete speciale cu accesorii în plus și diverse colecționabile dedicate fanilor ambelor brand-uri. OnePlus 10T, cel mai recent model high-end al producătorului chinez, va primi în curând un nou pachet special, decorat cu elemente din franciza Avengers de la Marvel.

OnePlus 10T primește o ediție limitată

Spre diferență de alte pachete speciale, cel dedicat OnePlus 10T nu este mai scump decât telefonul în mod obișnuit. Acesta a fost depistat pe magazinul oficial Disney din India, unde costă echivalentul a 670 de dolari americani, în configurația 16+256 GB, adică cea mai performantă din ofertă.

În cutie se găsește telefonul de culoare neagră, nu într-o culoare specială. Acesta vine însă cu o husă specială Avengers în pachet inspirată de costumul lui Iron Man, un PopSocket cu scutul lui Captain America și un suport de birou inspirat de Black Panther. Nu este clar de ce a fost ales brandul Avengers pentru parteneriat și nu unul dintre filmele recente de la Marvel, precum Black Panther 2, însă colecționarii de astfel de produse cu siguranță nu vor fi deranjați.

OnePlus 10T Avengers content

Nu este clar însă cât de limitată este această ediție, însă, în general, stocurile se epuizează repede.

Alegerea unui OnePlus 10T la un preț normal și cu o serie de accesorii exclusive nu este tocmai o idee rea la final de 2022. OnePlus 11 va fi cu siguranță un model semnificativ mai scump, iar singurul avantaj semnificativ ar fi camera principală cu branding Hassleblad și noul procesor Snapdragon 8 Gen 2, care ar putea oferi performanță în plus nesemnificativă în utilizare reală.

Din păcate, telefonul se vinde în această ediție doar în India, momentan, deci nu este clar dacă îl vom vedea și în magazinele locale.

sursa: Disney

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult