OnePlus 11 ar putea renunța la capacul din sticlă pentru unul mai rezistent

21.11.2022
OnePlus 11 ar putea renunța la capacul din sticlă pentru unul mai rezistent

OnePlus 11 nu va aduce schimbare doar în felul în care brandul Oppo își denumește flagship-urile, zvonurile afirmând că se va renunța la „Pro-ul” din nume, ci și în construcția acestora. Noul model va beneficia de un design diferit pentru modulul de cameră de pe spate, dar și materiale noi, considerate mai calitative. De asemenea, configurațiile hardware vor fi mai bine dotate decât până acum, sugerând astfel și o creștere în preț.

OnePlus 11 ar putea adopta hardware îmbunătățit și o construcție mai solidă

Noile informații vin de la celebrul Digital Chat Station, leaker-ul din China, care spune că noul OnePlus 11 va aduce capacul din ceramică înapoi pe smartphone-urile brand-ului. Primul model care a folosit un capac ceramic a fost OnePlus X, singurul model „mini” al companiei, care nu s-a bucurat de succesul dorit la momentul lansării. Un capac din ceramică ar putea sugera însă și o creștere a greutății dispozitivului.

Așa cum ne așteptam, OnePlus 11 va veni cu o configurație de flagship. DCS a confirmat din nou faptul că acest model va adopta noul chipset Snapdragon 8 Gen 2, cu până la 16 GB memorie RAM și stocare pe format UFS 4.0, cel mai nou și mai rapid standard de memorie flash pentru telefoane. Acesta ar trebui să fie și mai eficient din punct de vedere al consumului de energie.

oneplus 11

Un ecran 2K (sau QHD+) la 120 Hz de tip LTPO ar putea fi din nou integrat pe acest model. Interesant însă, gaura pentru camera foto frontală ar fi poziționată în colțul din stânga-sus, nu pe centru. Camerele foto, cu branding Hasselblad, vor folosi senzori de 50 megapixeli (wide), 48 megapixeli (ultra wide) și 32 megapixeli (zoom optic 2x).

Lansarea lui OnePlus 11 ar putea avea loc la începutul anului viitor în China, cu o lansare în vest probabil prin primăvară.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult