OnePlus 11 va fi urmașul modelului „Pro” din 2022, fără această denumire în titlu. Va integra hardware de top

18.10.2022
OnePlus 11 va fi urmașul modelului „Pro” din 2022, fără această denumire în titlu. Va integra hardware de top

OnePlus pare să pregătească o schimbare de strategie pentru anul 2023. Dacă în ultimii câțiva ani, de la lansarea modelelor OnePlus 7, brandul Oppo lansa câte două flagship-uri, un model „standard” și un „Pro” mai bine echipat, anul viitor se pare că vom primi doar un singur model. Probabil că seria OnePlus 11 va fi dezvoltată astfel în timp, însă pentru înceut, varianta de bază va oferi specificații similare cu ceea ce oferea Pro-ul în anii anteriori.

OnePlus 11 va oferi hardware de top, în ciuda renunțării la terminația „Pro”

Max Jambor și OnLeaks de pe Twitter, ambii „leakeri” cu renume în spațiul online, au confirmat faptul că OnePlus 11 va fi lansat fără denumirea „Pro”. Telefonul este însă chiar cel din imaginile scăpate pe internet în ultimele câteva săptămâni. Se pare că OnePlus pregătește o nouă schimbare de design la nivelul camerei foto, unde modulul va fi mai rotunjit decât în trecut, obiectivele fiind încadrate într-un cerc.

Se pare că există deja și o listă preliminară de specificații hardware pentru OnePlus 11. Acesta va beneficia din nou de un ecran curbat la margini cu rezoluție QHD+, cel mai probabil la 120 Hz cu panel LTPO, așa cum am văzut și în trecut. Configurația va fi completată de un Snapdragon 8 Gen 2, în configurații cu 8, 12 sau 16 GB RAM și 128 sau 256 GB srtocare internă. Pentru prima dată însă, un flagship OnePlus va beneficia de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare la 100W. Anterior, doar modele inferioare ale companiei ofereau încărcare atât de rapidă. Camerele, trei la număr, vor fi toate echipate cu senzori de 50 megapixeli.

Cel mai probabil, OnePlus 11 va fi anunțat și lansat pe la începutul anului 2023. Anul acesta, OnePlus 10 Pro a debutat la CES, în luna ianuarie, însă a rămas câteva luni exclusiv pieței din China. Abia prin primăvară a ajuns și în Europa.

sursa: GSM Arena, Gizmochina

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult