OnePlus 11 are o dată de lansare oficială. Vine mai târziu decât ne așteptam

20.12.2022
OnePlus 11 are o dată de lansare oficială. Vine mai târziu decât ne așteptam

În urma zvonurilor și numeroaselor leak-uri despre noul său flagship, OnePlus a anunțat în sfârșit data oficială la care va dezvălui toate detaliile oficiale despre telefon. OnePlus 11 va întârzia însă față de modelul OnePlus 10 Pro de anul trecut, care a fost prezentat oficial imediat după începerea noului an. Cel mai probabil însă, compania se confruntă cu realitățile producției de electronice, care, deși s-au îmbunătățit în ultimul an, tot nu au fost rezolvate complet.

OnePlus 11 va fi prezentat oficial abia peste o lună și jumătate

OnePlus 11 va debuta abia în luna februarie, pe data de 7, a anunțat compania chineză. Mai mult, lansarea nu va avea loc în China, în țara de origine a brand-ului, ci în India, evenimentul de prezentare urmând a fi organizat la New Delhi. Evenimentul se va numi „Oneplus Cloud 11 Launch Event” și este așteptat și cu alte surprize din partea companiei.

oneplus 11 launch

Știm deja că OnePlus lucrează și la o tastatură mecanică pentru PC, monitoare de PC, dar și alte accesorii pentru dispozitive mobile, precum căști și chiar o tabletă cu Android. Nu este clar însă câte dintre acestea își vor face apariția la acest eveniment, însă este clar că OnePlus 11 nu va fi singurul nou dispozitiv pe care îl vom vedea în februarie sub acest brand.

oneplus 11 geekbench

Recent, OnePlus 11 a fost depistat și în baza de date GeekBench, unde a obținut un scor respectabil, de 1.493 puncte în Single-Core și 5.112 puncte în Multi-Core. Rezultatele au fost asigurate de noul chipset Snapdragon 8 Gen 2, alături de 16 GB memorie RAM. Cu siguranță însă, această versiune este cea de top, probabil modelul de bază oferind 12 GB memorie RAM, așa cum ne-am obișnuit de la flagship-urile din ultima perioadă.

onelpus buds 2

Cu siguranță însă, vom alfa și alte noi detalii neoficiale despre OnePlus 11 în următoarele săptămâni, înainte de lansarea oficială.

sursa: GSM Arena, Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult