OnePlus 11 Pro apare în primele imagini neoficiale, cu slider de alerte și modul nou de cameră. FOTO

13.09.2022
OnePlus 11 Pro apare în primele imagini neoficiale, cu slider de alerte și modul nou de cameră. FOTO

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii câțiva ani, design-ul următorului flagship de la OnePlus, 11 Pro, a ajuns pe internet prin intermediul unor imagini 3D bazate pe specificațiile oficiale, probabil destinate producătorilor de accesorii. Ca de obicei, sursa este OnLeaks, iar imaginile prezintă un smartphone care evoluează în aceeași direcție pe care o vedem deja de vreo doi ani pe dispozitivele brand-ului secundar de la Oppo.

OnePlus 11 Pro va păstra parteneriatul cu Hasselblad

OnePlus 10T a fost o întoarcere la originile gamei OnePlus, un flagship killer care face compromisuri acolo unde sunt necesare și posibile pentru a oferi în continuare o experiență de utilizare de flagship. Se pare însă că următorul telefon, OnePlus 11 Pro va merge din nou în direcția unui flagship veritabil, cu capabilități de top.

Deși nu știm multe despre configurația hardware, ne putem aștepta la cel mai performant cip de la Qualcomm la momentul lansării, care, cel mai probabil, va fi Snapdragon 8 Gen 2. Ecranul pare să fie în sfârșit unul plat pe un model Pro de la OnePlus, ceva ce mulți vor aprecia, întrucât publicul a început să se îndepărteze de telefoane cu margini curbate. Apoi, imaginile dezvăluie întoarcerea slider-ului pentru profiluri audio, ceva ce a lipsit de pe OnePlus 10T și a fost justificat prin încărcare foarte rapidă, la 150W și componentele interne necesare pentru asta. Astfel, este posibil ca OnePlus 11 Pro să nu vină cu încărcare atât de puternică.

OnePlus-11-Pro-2-scaled

Pe spate, modulul de cameră face tranziția de la unul similar cu cel de pe telefoanele Samsung cu ceva puțin diferit, care păstrează poziția, dar schimbă forma. Camerele foto sunt acum încadrate într-un cerc, iar branding-ul Hasselblad este acum plasat central.

Desigur, toate aceste detalii ar putea să se schimbe de acum și până la începutul anului viitor, când telefonul este așteptat pe piață. OnePlus 10 Pro a fost lansat mai întâi în China în ianuarie și a venit abia în primăvară în Europa. Este posibil ca această strategie să se repete și în 2023.

sursa: Smartprix

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult