OnePlus 11 se lansează săptămâna viitoare în China. Telefonul apare în noi fotografii

27.12.2022
OnePlus 11 se lansează săptămâna viitoare în China. Telefonul apare în noi fotografii

OnePlus dezvăluise anterior data de lansare a următorului său flagship, OnePlus 11, dar se pare că vom vedea acest telefon în detaliu înainte de acest moment. Asta pentru că pentru piața din China, telefonul va fi lansat chiar mai devreme, iar momentul prezentării oficiale este chiar mai aproape decât ne așteptam. Odată cu această veste primim și noi fotografii oficiale cu telefonul, dar și primele imagini reale, în mâna unui utilizator.

OnePlus 11 are o dată de lansare nouă

Se pare că lansarea de pe 7 februarie va fi cea internațională, care va aduce telefonul în Europa și alte regiuni, în timp ce săptămâna viitoare, pe 4 ianuarie, vom afla detaliile complete despre telefon, cu ocazia lansării din China. Anunțul a fost făcut pe contul de Weibo al companiei, așa cum se întâplă de obicei în această regiune.

De altfel, anunțul a venit „la pachet” cu o confirmare a unor caracteristici deja cunoscute la nivel neoficial: chipset Snapdragon 8 Gen 2, 12 sau 16 GB memorie RAM și până la 512 GB stocare internă. Sistemul de operare din China va fi ColorOS 13, așa cum este de câteva generații pe OnePlus în această țară, același sistem de operare folosit și de telefoanele Oppo.

În Europa și SUA, OnePlus va livra în continuare sistemul de operare OxygenOS, bazat tot pe Android 13. Totodată este confirmat și faptul că sistemul de camere foto va fi realizat în parteneriat cu Hasselblad, dar și faptul că telefonul va fi livrat în variantele cu spate de culoare neagră și verde.

Imaginile reale sugerează că telefonul se află deja în mâinile unor utilizatori, care ar putea să le fi luat din stocurile magazinelor din China, care probabil că le au deja în depozite, așteptând lansarea de săptămâna viitoare.

sursa: GSM Arena, Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult