OnePlus 11 și OnePlus Buds 2 Pro, anunțate oficial în China

04.01.2023
OnePlus 11 și OnePlus Buds 2 Pro, anunțate oficial în China

OnePlus a anunțat oficial noul său flaghsip pentru 2023, OnePlus 11, modelul mult-așteptat echipat cu cele mai performante componente disponiible pe piață. Subsidiara Oppo a adus alături de noul telefon și noua generație de căști Buds Pro 2, echipată acum cu sunet acordat de Dynaudio.

OnePlus 11 este noul flagship al brand-ului, fără terminația „Pro”

OnePlus 11 este telefonul pe care cu toții îl așteptam și știam în mare parte ce va oferi. Procesorul Snapdragon 8 Gen 2 este la baza acestui model, alături de 12 sau 16 GB memorie RAM și un ecran de 6,7” cu rezoluție QHD+ bazat pe noua tehnologie LTPO 3.0. Acest lucru asigură refresh rate variabil de la 1 la 120 Hz. Desigur, încărcarea rapidă este nelipsită, cu putere de până la 100W, telefonul fiind echipat cu un acumulator dual-cell de 5.000 mAh. Această încărcare nu este însă la fel de rapidă precum cea de pe OnePlus 10T de anul trecut, care oferea încărcare la 150W.

oneplus 11 press green

Camerele foto sunt din nou dezvoltate în parteneriat cu Hasselblad și oferă trei senzori și trei obiective separate. Camera principală de 50 megapixeli folosește un senzor Sony IMX980, cea ultra-wide de 48 megapixeli folosește un IMX581 și camera de „portret” de 32 megapixeli are la bază un senzor Sony IMX709. Această cameră este prezentată drept una care poate realiza portrete la calitate de „DSLR”. Cel mai probabil vorbim despre un zoom 2X cu diafragmă foarte deschisă. Toate fotografiile vor fi supuse procesării Hasselblad, care folosește un senzor de lumină cu 13 canale pentru a oferi culori cât mai naturale.

Compania numește noul design al camerei foto de pe spate „Black Hole”, încadrând camerele într-un cerc negru cu margini din oțel cromat.

OnePlus Buds 2 reprezintă un upgrade hardware la interior

Căștile OnePlus Buds 2 păstrează design-ul originalelor de acum un an, dar îmbunătățește câteva aspecte. În primul rând, sunetul spațial beneficiază de un nou algoritm, mai performant. Căștile sunt echipate cu difuzoare duale MelodyBoost, cele de 11mm promit frecvențe joase mai bogate, în timp ce cele de 6mm sunt dedicate sunetului de frecvență înaltă, precum vocile.

oneplus buds 2 pro

Funcția de anulare a zgomotului a fost îmbunătățită, oferind acum anulare până la 48dB și analiză a canalelor urechilor pentru a asigura performanță similară pentru toți utilizatorii. La capitolul autonomie vorbim despre 39 de ore de ascultare la o singură încărcare a cutiei.

Lansarea are loc momentan în China, unde OnePlus 11 va fi disponibil începând cu 9 ianuarie. Pentru piața internațională, data de lansare este stabilită pe 7 februarie, moment la care atât OnePlus 11, cât și căștile OnePlus Buds 2 vor fi disponibile. Prețul pentru regiunile vestice va fi anunțat mai aproape de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult