OnePlus 3, pregătit cu un design inspirat de rivalul HTC 10?

18.05.2016
OnePlus 3, pregătit cu un design inspirat de rivalul HTC 10?

Pregătit pentru lansare în cursul lunii viitoare, One Plus 3 ar putea fi unul dintre cele mai arătoase modele smartphone din acest an.

Telefonul oferit în carcasă metalică va avea ecran AMOLED şi o configuraţie de top bazată pe chipsetul Snapdragon 820, ajutat cu o cantitate de 4 GB memorie RAM. Pe lista dotărilor mai intră o cameră foto de 16 MP şi cameră frontală de 8 MP, 32 GB memorie internă şi suport NFC pentru plăţi electronice.

One Pluse 3 este pregătit cu platforma OxygenOS 3.0, un sistem de operare personalizat bazat pe ediţia Android 6.0.1 Marshmallow.

Carcasa cu profil îngust ascunde un acumulator de 3000 mAh care poate fi încărcat în mai puţin de două ore, graţie folosirii unui conector USB Type-C şi tehnologia QuickCharge 3.0 implementată pentru chipsetul dezvoltat de Qualcomm.

Vezi si Samsung va lansa cinci smartphone-uri vârf de gamă în 2017

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult