OnePlus 3 va ajunge pe piaţă foarte curând

OnePlus 3 va ajunge pe piaţă foarte curând

OnePlus 3 începe să iasă la iveală din ce în ce mai des, deşi compania chinezească nu doreşte să vorbească în mod deschis despre acest nou smartphone. Cu toate că la Mobile World Congress 2016 OnePlus nu a anunţat nimic nou, Carl Pei, fondatorul companiei a dezvăluit că nu va trebui să aşteptăm foarte mult până când vom pune mâna pe noul dispozitiv, care nu va fi similar cu modelele precedente.

Conform declaraţiilor lui Pei, planurile sunt ca noul OnePlus 3 să fie lansat în trimestrul al doilea al anului 2016. Acest lucru înseamnă că evenimentul va avea loc cândva după începerea lunii aprilie şi înainte de finalul lunii iunie. Noul dispozitiv va adopta un design diferit faţă de cel pe care l-am văzut pe OnePlus 2, lucru care îi va bucura pe cei care nu apreciază spatele rigid din prezent. Compania a tetat deja un design diferit, cu sticlă pe ambele părţi cu modelul mai mic OnePlus X, acesta putând fi punctul de început pentru noul model.

De asemenea, se pare că strategia de marketing a companiei va fi diferită de această dată. În trecut, OnePlus a încercat să laude dispozitivele sale înainte de lansare cu tot felul de hiperbole precum „flagship killer” şi „never settle”. OnePlus 3 ar putea fi primul telefon al companiei cu o campanie de promovare tradiţională, conform declaraţiilor lui Carl Pei, ceea ce ar putea însemna că sistemul de comenzi pe bază de invitaţie ar putea de assemenea să dispară.

Specificaţiile tehnice aşteptate pentru OnePlus 3 sunt un procesor Snapdragon 820, 4 sau 5 GB memorie RAM, variante cu 16 sau 64 GB spaţiu de stocare şi ecrane Full HD sau QHD, în funcţie de model. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult