OnePlus 5T ar putea fi lansat şi într-o ediţie specială „Star Wars”

16.11.2017
OnePlus 5T ar putea fi lansat şi într-o ediţie specială „Star Wars”

În cazul în care plăcile video NVIDIA cu Star Wars şi aspiratoarele Samsung cu Star Wars nu erau de ajuns, Disney pare să urmărească şi un parteneriat cu producătorul de smartphone-uri OnePlus pentru promovarea noului film Star Wars: The Last Jedi. Câteva linii de cod din sistemul de operare Oxygen OS sugerează că cel puţin o variantă a noului model OnePlus 5T, care urmează să fie dezvăluit astăzi, va fi livrată cu o temă Star Wars pre-instalată, cât şi cu elemente de design exterioare inspirate din noul film.

Aceasta nu este prima dată când Disney realizează un parteneriat pentru promovarea filmelor sale, în trecut Samsung fiind ales ca partener pentru promovarea noilor aparţii din seriia Marvel precum Iron Man, iar Sharp a lansat versiuni exclusive japoniei cu branding Star Wars. Noul model OnePlus 5T ar urma să vină într-o culoare roşie, inspirată de logo-ul noului film, cât şi cu o temă exclusivă, cu sunete, wallpaper şi pictograme inspirate de universul Star Wars.

Desigur, la interior, telefonul ar fi absolut identic cu modelul de bază OnePlus 5T, cu un display de 6” cu rezoluţie Full HD+ şi configuraţii cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare, sau 8 GB RAM şi 256 GB stocare internă. Având în vedere faptul că dispozitivele OnePlus nu sunt produse în număr atât de mare, este foarte posibil ca versiunea Star Wars să fie disponibilă într-o serie foarte limitată, lucru care îi va asigura un preţ mai mare pe piaţa gri, după lansare.

Desigur, aceste informaţii nu pot fi confirmate înainte de evenimentul de lansare OnePlus 5T, deci tot ce ne rămâne de făcut este să aşteptăm anunţul oficial din această seară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult