OnePlus 7 ar putea fi livrat şi în variante „Pro” şi „5G”. Data de lansare a fost scăpată pe internet

16.04.2019
OnePlus 7 ar putea fi livrat şi în variante „Pro” şi „5G”. Data de lansare a fost scăpată pe internet

OnePlus 7 ar putea fi cel mai diferit dispozitiv al producătorului chinez de până acum. Acesta nu va fi lansat doar în configuraţii cu mai multă stocare sau cu mai mult RAM, precum modelele de până în prezent, ci se pare că va fi parte al unei serii. Noi informaţii lansate de curând de către un cunoscut „leaker” sugerează că vom vedea nu mai puţin de trei modele diferite de OnePlus 7, fiecare cu particularităţile sale, chiar dacă configuraţia de bază va fi comună.

Conform Ishan Agarwal, un leaker care a oferi informaţii care au putut fi verificate în trecut, seria OnePlus 7 va include modelul de bază, pe care majoritatea îl vor cumpăra, modelul „flagship” care va avea un preţ la jumătate faţă de alte modele de top ale concurenţei, însă alături de acesta vor apărea şi alte două dispozitive. Este vorba despre un model OnePlus 7 Pro, cu ecran mai mare şi despre OnePlus 7 Pro 5G, mult aşteptatul telefon cu antene de generaţie nouă. Acesta din urmă va avea un preţ considerabil mai mare, însă acum că va exista şi OnePlus 7 Pro, diferenţa nu va mai fi aşa mare.

 

 

Carl Pei, CEO-ul OnePlus, sugera că telefonul 5G al companiei va costa cu până la 300 de dolari în plus faţă de un model OnePlus obişnuit. Având în vedere că telefoanele OnePlus intră pe piaţă la preţuri de aproximativ 550 euro, acest lucru însemna că OnePlus 7 Pro 5G ar putea fi lansat la un preţ între 800 şi 900 de dolari în ofertă. Totuşi, acum că va exista un OnePlus 7 Pro între ele, probabil că diferenţa de preţ nu va mai părea atât de mare, dacă varianta Pro standard va fi plasat undeva în jurul a 700 de euro.

Agarwal a postat o imagine de promovare în care este menţionat modelul OnePlus 7 Pro cu motto-ul „Go Beyong Speed”. În aceasta este menţionată şi o dată posibilă de lansare: 14 mai 2019. Dacă această informaţie este adevărată, înseamnă că suntem la mai puţin de o lună distanţă de lansarea dispozitivelor OnePlus 7. Există posibilitatea ca varianta 5G să fie lansată mai târziu şi să fie disponibilă pentru comandă doar în ţările în care reţelele 5G sunt active.

De curând, Carl Pei a declarat pe contul său de Twitter că OnePlus nu va intra pe piaţa de smartphone-uri cu ecran pliabil, însă lucrează la un televizor, lucru confirmat încă de anul trecut. Acesta a promis primele detalii despre OnePlus 7 miercuri, 17 aprilie. Probabil că este vorba despre confirmarea evenimentului de lansare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult