OnePlus 7 are dată de lansare. Modelul Pro a fost confirmat, iar fanii pot cumpăra bilete pentru evenimentul oficial

26.04.2019
OnePlus 7 are dată de lansare. Modelul Pro a fost confirmat, iar fanii pot cumpăra bilete pentru evenimentul oficial

OnePlus a ajuns brandul cu numărul 5 pe piaţa de smartphone-uri din SUA, însă pentru a urca pe un loc atât de înalt la nivel mondial, compania are nevoie de produse noi, mai competitive. Seria OnePlus 7 ar putea fi cea care pune start-up-ul chinezesc şi pe harta mondială, fiind confirmat faptul că va exista şi o versiune „pro” cu 5G, care va fi lansată alături de modelul standard. De altfel, acum avem şi o dată oficială pentru evenimentul de prezentare, cât şi alte câteva noi detalii.

OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro vor fi lansate pe data de 14 mai în New York, în cadrul unui eveniment la care vor putea participa şi fani. Spre diferenţă de alte companii, care invită un număr restrâns de fani, OnePlus a pus la vânzare bilete pentru cei interesaţi. Biletele costă 30 de dolari la preţ standard, însă primii cumpărători au putut să le cumpere la 20 de dolari. În schimbul biletelor, toţi cei care vin la prezentare vor primi o pungă promoţională în care sunt incluse insigne, un tricou şi un „cadou realizat în parteneriat cu un alt brand”.

A fost confirmată oficial existenţa modelului OnePlus 7 Pro, însă nu au fost oferite prea multe detalii despre aceasta. Este posibil să avem de a face cu un ecran OLED mare cu rată de împrospătare la 90 Hz, ceva ce am văzut până în prezent doar pe ASUS ROG Phone, o cameră motorizată în partea de sus şi să fie livrat în două variante: cu şi fără 5G. De altfel, sistemul de camere triplu a fost deja confirmat printr-o imagine oficială cu spatele dispozitivului.

Specificaţiile hardware sunt deja cunoscute, întrucât OnePlus nu vine în general cu prea multe surprize la acest capitol. Vorbim despre platforma Snadpragon 855 de la Qualcomm, cu opţiuni de 6, 8 sau 12 GB memorie RAM, stocare între 64 şi 256 GB şi capabilitate dual-SIM. Camerele foto vor fi însă diferite între OnePlus 7 şi modelul 7 Pro, primul fiind echipat cu un sistem dual.

OnePlus a anunţat de asemenea că vor exista evenimente care vor avea loc simultan şi în Marea Britanie, India şi China. Lansarea din New York va fi transmisă live pe 14 mai, începând cu ora 18:00 a României.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult