OnePlus 7 Pro – noi imagini cu designul exterior şi specificaţii neoficiale

18.04.2019
OnePlus 7 Pro - noi imagini cu designul exterior şi specificaţii neoficiale

Aşteptat să fie prezentat oficial în data de 14 mai, OnePlus 7 Pro are parte de un prim teaser oficial, mesajul sugerând performanţe de top şi o experienţă în utilizare foarte cursivă.

Deşi nu cedează informaţia în mod direct, mesajul distribuit pe Twitter de CEO-ul Pete Lau pare să confirme un zvon mai vechi, privind folosirea unui ecran cu rată de împrospătare a imaginii la 90Hz. Asta i-ar pune lui OnePlus 7 Pro eticheta de smartphone pentru gaming, devenind şi mai interesant pentru o anume categorie de utilizatori. Din păcate, singurul detaliu concret extrast din teaserul video este folosirea unui ecran cu margini curbate.

 

Ceva mai multe informaţii putem obţine de pe urma carcaselor de protecţie pentru OnePlus 7 Pro, apărute în oferta unui magazin britanic. Astfel, aflăm că OnePlus 7 Pro va avea o carcasă finisată în gradienţi de culoare: negru-verde, negru-mov-albastru şi alte combinaţii atractive.

Ecranul cu rezoluţie QHD+ este decupat după conturul carcasei, având o ramă laterală practic invizibilă.

La partea din spate, cele trei camere foto sunt grupate pe verticală, împreună cu bliţul dual-LED.

Decupajul aplicat pe carcasa de protecţie confecţionată din plastic transparent confirmă prezenţa unei camere frontale de tip retractabil, lăsând intactă suprafaţa ecranului.

Imaginile nu relevă prezenţa unui difuzor la partea de sus, alternativa rămasă fiind redarea sunetului direct prin sticla ecranului.

 

Încadrat la gama high end, OnePlus 7 Pro este aşteptat cu un preţ între 699 şi 799 dolari, cumpărătorii cu buchet mai puţin generos având la dispoziţie şi alternativa OnePlus 7 (non-Pro).

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult