OnePlus 7T Pro a fost desemnat „telefonul anului” de către GSMA, organizatorul MWC

27.02.2020
OnePlus 7T Pro a fost desemnat „telefonul anului” de către GSMA, organizatorul MWC

Chiar dacă Mobile World Congress nu se mai ţine, GSMA, asociaţia care se află în spatele acestui eveniment, încă îşi continuă activitatea normală. În cadrul MWC, GSMA obişnuia să ofere câteva premii pentru diverse companii şi produse, iar cel mai prestigios premiu pe care îl oferea în fiecare an este „telefonul anului”. Pentru 2019, cel mai bun telefon premiat de către GSMA este OnePlus 7T Pro, modelul de top al producătorului chinez de anul trecut.

OnePlus 7T Pro a fost lansat în toamna anului trecut. Acesta beneficiază de acelaşi design care a debutat pe modelul OnePlus 7 Pro, însă vine cu o serie de îmbunătăţiri la interior. Vorbim despre un dispozitiv echipat cu un ecran QHD la 90 Hz fără decupaje, un chipset Snapdragon 855+, cel mai puternic la momentul lansării, încărcare rapidă şi o construcţie din sticlă şi metal de calitate.

Cei de la GSMA au apreciat toate aceste aspecte ale telefonului, însă au lăudat şi o altă componentă a OnePlus: strategia de marketing, care merge direct la clienţi. Cei 16 membri ai juriului GSMA au avut următoarele de spus despre telefon:

„Acest model este greu de întrecut din perspectiva tehnologiei, cu o viteză procesare de top, timpi rapizi de încărcare şi software excelent. Un produs complet la un preţ accesibil, iar compania ar trebui să fie recunoscută şi pentru strategia sa de marketing de succes.”

Telefonul este încă disponibil pentru cumpărare şi va fi probabil încă disponibil până spre vară, când OnePlus va lansa seria OnePlus 8.

Pentru seria OnePlus 8, compania este aşeptată să folosească trei modele diferite, la trei preţuri diferite. Modelul OnePlus 8 Plus va continua tradiţia seriei OnePlus 7 Pro, în timp ce varianta OnePlus 8 va fi alternativa puţin mai ieftină, echipată cu hardware similar. În cele din urmă, modelul OnePlus 8 Lite, va beneficia de o platformă hardware diferită, bazată pe noul chipset Dimensity 1000 de la MediaTek şi capabilităţi puţin limitate.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video