OnePlus 8T 5G poate fi încărcat la 100% baterie în 39 de minute

25.09.2020
OnePlus 8T 5G poate fi încărcat la 100% baterie în 39 de minute

Pregătit pentru lansare pe 14 octombrie, OnePlus 8T 5G conturează deja un upgrade solid față de versiunea de debut OnePlus 8.

Aflat la centrul unor dezvăluiri succesive, noul smartphone are deja o listă cu principalele specificații și imagini de prezentare, rămânând doar să aflăm despre inovațiile care vor fi menționate la vedere în pliantele promoționale.

OnePlus 8T 5G va putea funcționa o zi întreagă cu 15 minute de încărcare

Spre exemplu, OnePlus 8T 5G va fi livrat cu un ecran suportând rată de refresh la 120Hz, noul smartphone intrând automat pe radarul pasionaților de jocuri pe Android. Tot acestora pare să fie adresată și tehnologia Warp Charge 65, care promite să încarce acumulatorul de 4500 mAh de la 0% la 100% baterie în 39 de minute, respectiv 58% nivel de încărcare după numai 15 minute. De altfel, compania promite că 15 minute de încărcare vor fi suficiente pentru utilizarea de-a lungul întregii zile.

Aparent, secretul tehnologiei Warp Charge 65 este „spargerea” acumulatorului Li-Ion în două celule distincte, care pot fi alimentate în paralel mai eficient decât un singur acumulator de tip monolit. Strategia este folosită deja de rivalul OPPO, care a implementat tehnologie SuperVOOC 2.0 de 65W pentru modelul OPPO Find X2.

Conform unor zvonuri recente, OnePlus 8T va avea un preț de 599 euro în echiparea de bază, rezonabil pentru un telefon bazat pe chipsetul Snapdragon 865 Plus și echipat cu 8 GB RAM și 128 GB stocare. Versiunea superioară, cu 12 GB RAM și 256 GB stocare ar putea ajunge însă la 699 euro. Completând oferta, telefonul va avea sistem triple-camera cu senzor principal de 64MP, asistat cu funcție de stabilizare optică a imaginii. Spre comparație, originalul OnePlus 8 oferea doar 48MP rezoluție pe senzorul principal.

Apărut deja în catalogul popularului Geekbench, telefonul obține un scor single-core de 912 puncte, respectiv 3288 puncte în testul multi-core, ceea ce îl poziționează la un nivel de performanță cu câteva procente în fața modelului actual.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult