OnePlus 8T primește imagini și specificații neoficiale

01.09.2020
OnePlus 8T primește imagini și specificații neoficiale

Lansat în luna aprilie, vârful de gamă OnePlus 8 este pe cală să primească un refresh, noul model OnePlus 8T venind cu un chipset mai rapid și camere foto îmbunătățite.

Legat de o dezvăluire vizând cea mai nouă versiune Adroid 11 Developer Preview, noul OnePlus 8T apare cu aproximativ același design, cu ecran decupat după conturul carcasei și perforație în colțul stânga-sus pentru lentila camerei frontale.

OnePlus 8T – hardware îmbunătățit în același design de carcasă

Aparent, principalul element distinctiv va fi chipsetul Snapdragon 865 Plus, cu frecvențe mărite față de soluția livrată pe varianta inițială a telefonului.

La partea din spatele, configurația triple-camera folosește o cameră principală de 64MP cu stabilizare optică, cameră ultra-wide de 16MP și senzor de 2MP pentru poze de foarte aproape, folosind modul macro. Spre comparație, originalul OnePlus 8 oferea doar 48MP rezoluție pe senzorul principal.

Dezvoltat sub numele de cod „Kabob”, OnePlus 8T ar urma să fie dezvăluit în această toamnă, în configurație cu 8GB memorie RAM. Apărut deja în catalogul popularului Geekbench, telefonul obține un scor single-core de 912 puncte, respectiv 3288 puncte în testul multi-core, ceea ce îl poziționează la un nivel de performanță cu câteva procente în fața modelului actual.

Deși nu a fost comunicat, prețul ar trebui să fie apropiat sumei de 699 euro, cerută deja pentru modelul OnePlus 8 cu 8 GB + 128 GB memorie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult