OnePlus 9 Pro – imagini și listă neoficială cu specificații

08.02.2021
OnePlus 9 Pro - imagini și listă neoficială cu specificații

OnePlus 9 Pro, următorul flagship OnePlus, apare în imagini reale cu un set de patru camere foto semnate de specialiștii Hasselblad.

Producătorul suedez de aparate foto a mai colaborat recent și cu Motorola, pentru dezvoltarea unui add-on numit Hasselblad TrueZoom Moto Camera Mod. Dacă se confirmă, noua colaborare cu OnePlus ar fi prima în care logo-ul Hasselblad apare aplicat direct pe carcasa unui smartphone. Potrivit unor zvonuri mai vechi, OnePlus era în proces de negociere a unei colaborări similare cu brandul Zeiss.

OnePlus 9 Pro

Nu este clar dacă exemplarul din imagini este un prototip, sau versiunea retail a lui OnePlus 9 Pro, însă acesta pare destul de bine finisat, cu sticlă glossy la partea din spate și ramă laterală cromată. Pentru plus de impact vizual, rama metalică este ceva mai groasă în dreptul tastei Power și slider-ul Lock. La partea de jos pot fi întrezărite conectorul USB-C, slot-ul pentru cartelă SIM, difuzorul extern și microfonul principal.

Potrivit indiciilor lăsate de interfața aplicație de captură, smartphone-ul este capabil să ofere zoom optic până la valoarea 3.3X și dispune de o funcție numită Tilt-Shif, care permite focalizarea selectivă a unui obiect din imagine.

Alte poze surprind meniul de configurare al ecranului, confirmând rezoluția nativă  Quad HD+ (3120 x 1440 pixels) și suportul pentru rată de refresh la 120Hz.

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro este așteptat cu ecran de 6.7 inch și chipsetul Snapdragon 888, complementat cu 12GB memorie RAM și 256GB stocare internă. Zvonuri mai vechi promiteau și o carcasă cu certificare IP68 pentru protecție la apă și praf, acumulator mai mare decât pe modelul 8 Pro și încărcare rapidă de 65W prin USB-C, respectiv 45W în modul wireless.

Seria de telefoane OnePlus 9 este așteptată să aibă debutul oficial în perioada lunii martie 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult