OnePlus Ace a fost anunțat oficial în China. Vine cu încărcare la 150W și procesor MediaTek

22.04.2022
OnePlus Ace a fost anunțat oficial în China. Vine cu încărcare la 150W și procesor MediaTek

OnePlus a anunțat oficial modelul OnePlus Ace în China. Acesta pare să fie alternativa pentru această regiune la modelul OnePlus 10R, care se lansează în curând în India. Din acest motiv, este posibil să nu vedem acest model lansat în alte părți ale lumii, ci mai degrabă o variantă modificată, adaptată pentru publicul global. Noul telefon vine cu un design diferit față de alte modele ale companiei, cât și cu o configurație cu performanțe înalte, dar și cu o încărcare extrem de rapidă, cu putere de până la 150W.

Noul OnePlus Ace oferă una dintre cele mai rapide sisteme de încărcare din piață

OnePlus Ace vine cu margini drepte pe laterale și cu spate și ecran complet plate, similare cu ceea ce vedem pe seriile iPhone 12 și iPhone 13. Acesta pare să folosească platforma hardware a lui Realme GT Neo3 la interior, cu un modul de cameră ușor diferit. Cel mai probabil construcția este din plastic pe partea din spate.

Oneplus ace camera

La capitolul configurație hardware avem de a face cu un MediaTek Dimensity 8100 Max, același cip exclusiv brand-ului, care a fost anunțat inițial pentru OnePlus 10R în India, alături de un acumulator de 4.500 mAh cu încărcare la 150W. Aparent, poți alimenta de la priză telefonul la 50% în 5 minute, deci o încărcare completă ar trebui să dureze puțin peste 10 minute. Conform OnePlus, puterea ridicată nu va scurta viața bateriei mai mult decât încărcarea de până acum. De altfel, este promisă păstrarea a 80% din capacitatea inițială după 1.600 de cicluri de încărcare, adică după 4 ani de utilizare.

Avem de a face cu un ecran OLED de 6,7” la 120 Hz, până la 12 GB RAM și până la 512 GB stocare internă, ceva ce OnePlus nu prea oferă nici măcar pe modelele sale premium high-end. Fiind vorba despre o versiune vândută în China, OnePlus Ace va avea ColorOS 12.1 preinstalat, nu OxygenOS, la fel ca în restul lumii.

Oneplus ace back

Camera foto folosește un senzor sony IMX766 de 50 megapixeli, alături de un senzor de 8 megapixeli pentru camera ultra-wide și o cameră macro de 2 megapixlei.

Prețul este însă unul foarte atrăgător. Primești un telefon de medie din gama superioară de performanță la doar 2.499 yuan, echivalentul a 355 de euro.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult