OnePlus Nord 3 apare în noi imagini de prezentare

13.06.2023
OnePlus Nord 3 apare în noi imagini de prezentare

Cu doar o lună rămasă până ce actualul flagship va împlini doi ani, OnePlus Nord 3 apare în noi imagini de prezentare cu aspect „oficial”, sugerând că momentul lansării nu poate fi prea departe.

Așteptat ca o versiune rebrand a modelului OnePlus Ace 2V, lansat încă din luna martie pentru piața din China, OnePlus Nord 3 ar putea folosi chipsetul Dimensity 9000, ajutat echipat cu 16GB memorie RAM LPDDR5 și 512GB stocare UFS 3.1. Ecranul cu diagonală 6.7 inch va fi de tip AMOLED, cu rată de refresh la 120Hz și rezoluție FHD+ (1240 x 2772 pixeli).

Camera foto are un senzor principal de 50MP (Sony IMX766), cuplat unui grup de lentile cu deschidere f/1.8. În rol secundar avem o cameră ultra-wide de 8MP și senzor auxiliar de 2MP, posibil de tip monocrom și folosit pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret. Camera frontală este un model 16MP, aplicată central în spatele ecranului perforat.

Acumulatorul de 5000mAh vine cu încărcare rapidă la 80W, prin USB-C. Lista dotărilor este completată cu senzor de amprentă instalat sub ecran și motor haptic cu tehnologie X-axis, asemănător soluțiilor întâlnite deja pe alte telefoane din gama high-end.

Livrat cu Android 13 în interpretare OxygenOS, OnePlus Nord 3 va ajunge în majoritatea piețelor europene, exceptând Germania, țară unde produsele Oppo (compania din spatele brandului OnePlus) au primit interdicție de la vânzare pentru folosirea fără drept a unor tehnologii brevetate de Nokia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult