OnePlus Nord 3 dezvăluit înainte de lansarea oficială. Vine cu o componentă foarte apreciată de fanii brand-ului

27.06.2023
OnePlus Nord 3 dezvăluit înainte de lansarea oficială. Vine cu o componentă foarte apreciată de fanii brand-ului

Cu o săptămână înainte de evenimentul oficial de lansare pentru seria OnePlus Nord 3, brand-ul Oppo a publicat primele imagini care dezvăluie design-ul acestui model. Se pare că gama de dispozitive mid-range de la OnePlus va primi un design nou și chiar o capabilitate pe care doar variantele premium le-au avut până acum. Modelele Nord au devenit în ultimii ani cele mai bine vândute produse ale brandului.

OnePlus Nord 3 are un design simplu și primește cea mai apreciată componentă a modelelor de top

OnePlus pare că merge spre ideea de „simplitate” cu noul OnePlus Nord 3, oferind un design cât mai puțin complex pentru partea din spate. Avem de a face cu două module rotunde, unul pentru camera principală și unul pentru cele două camere secundare. Fiecare modul pare însă să integreze propriul blitz, ceva ce nu vedem pe prea multe smartphone-uri din piață.

Telefonul va fi livrat în două culori, la fel ca OnePlus 11, adică într-o variantă verde, lucioasă și o variantă neagră, cu textură mată. Este greu de intuit dacă OnePlus Nord 3 va avea sticlă sau plastic pe spate, însă fiind un telefon de medie, probabil că va alege varianta mai ieftină.

Interesant este faptul că, pe lângă un buton power pe partea din dreapta, așa cum vedem la toate telefoanele OnePlus, inclusiv din gama Nord, avem și un slider pentru profilurile audio. În trecut, această capabilitate era rezervată exclusiv pentru modelele OnePlus de top, și nici chiar toate acele variante nu o primeau garantat. OnePlus 10T de anul trecut a sacrificat această componentă pentru a găzdui un sistem de încărcare mai rapid, de exemplu.

OnePlus Nord 3 pare să integreze și un modul IR pentru a folosi telefonul pe post de telecomandă pentru electrocasnice, o funcție binevenită, pe care o vedem de obicei pe telefoane din China.

Evenimentul de lansare pentru OnePlus Nord 3 va avea loc pe 5 iulie, la ora 16:30 a României. Probabil că atunci va intra telefonul și la comandă pe site-ul oficial.

sursa: Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult