OnePlus Nord SE, pregătit cu chipsetul Snapdragon 765G și încărcare rapidă la 65W

10.11.2020
OnePlus Nord SE, pregătit cu chipsetul Snapdragon 765G și încărcare rapidă la 65W
foto: OnePlus

Anunțat în luna iulie, modelul de debut al seriei OnePlus Nord ar putea avea un înlocuitor numit Nord SE, disponibil în primăvara anului viitor.

Nord, gama de telefoane mid-range de la OnePlus, propune o experiență de utilizare premium la un preț semnificativ mai mic decât cel al modelelor OnePlus 8. În general, bine primită de publicul țintă, oferta a fost diversificată deja prin lansarea modelului Nord N100 și Nord N10 G5, cel din urmă sosind chiar luna trecută. Însă OnePlus nu se oprește aici, producătorul pregătind și un refresh pentru modelul de debut.

OnePlus Nord SE, pregătit pentru primăvara anului 2021

Noul OnePlus Nord SE vine motorizat de același chipset Snapdragon 765G SoC ca și ediția non-SE, dar plusează cu un ecran AMOLED, oferit în premieră pentru gama de telefoane Nord. Totuși, dincolo de mici îmbunătățiri la partea de calitate a imaginii, rezoluția folosită va fi probabil tot 1080p, nivelul următor fiind rezervat pentru modelul flagship OnePlus 9.

OnePlus Nord SE
foto: OnePlus

Un alt element de atracție va fi acumulatorul de 4500 mAh care preia funcția de încărcare rapidă la putere de 65W, introdusă mai întâi la modelul flagship OnePlus 8T. Astfel, telefonul va putea fi încărcat până la 100% capacitate în mai puțin de 40 minute.

Dezvoltat sub numele de cod „Ebba”, OnePlus Nord SE ar putea fi anunțat pentru Europa și India la puțin schimb după vârful de gamă OnePlus 9, așteptat în luna martie 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult