OnePlus One disponibil spre vânzare directă din decembrie în India

24.11.2014
OnePlus One disponibil spre vânzare directă din decembrie în India

Continuând şirul de decizii neobişnuite în distribuţia de telefoane mobile, OnePlus a anunţat că va oferi modelul One spre vânzare directă în India. Având în vedere că poţi cumpăra acest telefon doar pe bază de invitaţie în alte regiuni, este puţin nedrept  ca telefonul să poată fi comandat fără acest sistem într-o anumită ţară. Deciziile ciudate nu se opresc însă aici.

Nu vei putea intra în orice magazin de specialitate din India pentru a cumpăra un OnePlus One. De asemenea, acesta nu va fi listat pe niciun magazin online obişnuit. Compania chineză a semnat un acord cu Amazon, care este singurul distribuitor oficial al smartphone-ului în această ţară. Deci chiar dacă va putea fi comandat fără alte impedimente, OnePlus One va putea fi cumpărat dintr-un singur magazin.

Nu au fost făcute anunţuri referitoare la stocuri, însă având în vedere cât de lentă a fost distribuţia până în prezent, este posibil ca cei care plasează comenzi peste limită să fie nevoiţi să aştepte. De fapt de aici se trage şi lipsa de comenzi directe, întrucât compania nu dispune de resursele necesare pentru a produce destule unităţi de One Plus One pentru a satisface cererea.

Cele câteva sesiuni de comenzi directe au strâns mulţi doritori, însă nu avem încă cifre exacte de unităţi vândute în 60 de minute de disponibilitate pentru comandă. Cei care doresc să cumpere un astfel de terminal acum sunt nevoiţi în continuare să folosească sistemul de invitaţii, fără garanţia că acesta va fi livrat imediat. Debutul lui One Plus One în India va avea loc în luna decembrie, la un preţ de aproximativ 400 de dolari pentru varianta de 64 GB. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult