OnePlus Open a fost scăpat pe internet. Cât ar urma să coste telefonul pliabil de la OnePlus?

11.10.2023
OnePlus Open a fost scăpat pe internet. Cât ar urma să coste telefonul pliabil de la OnePlus?

Noul telefon pliabil de la OnePlus a ajuns pe internet sub forma unor imagini leaked. La ce specificații ne putem aștepta și care ar urma să fie prețul cu care se va vinde acest dispozitiv?

La începutul acestei luni, OnePlus a început campania pentru noul telefon pliabil Open cu un videoclip promoțional care arăta dispozitivul din anumite unghiuri, dar nu toate. De asemenea, a ascuns ceea ce părea o insulă uriașă a camerei spate.

Potrivit GSMArena, o serie de leak-uri au ajuns pe internet, grație publicației germane WinFuture. Aceasta ne-a adus o mulțime de imagini scurse ale viitorului smartphone pliabil, iar acestea nu lasă nimic imaginației, arătând fiecare detaliu. Și, într-adevăr, există o insulă gigantică pentru modulul camerei spate.

Cât va costa noul OnePlus Open?

Imaginile sugerează că OnePlus Open va fi oferit în două variante de culoare; negru – cu un finisaj ce aduce aminte de o suprafață din piele – și o nuanță de verde, aflată sub un strat de sticlă. Telefonul va fi alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, ceea ce are sens având în vedere zvonurile care spun că va fi lansat luna aceasta. Dar Qualcomm va introduce Snapdragon 8 Gen 3 în doar câteva zile după aceea, iar acest lucru va lăsa Open-ul într-o poziție incomodă.

Acest lucru este în special valabil prin prisma prețului cu care ar pute ajunge la 1.699 de dolari. Astfel, smartphone-ul pliabil de la OnePlus va fi cu doar 100 de dolari mai ieftin decât prețul de lansare pentru Samsung Galaxy Z Fold 5.

OnePlus Open va veni cu până la 16 GB de RAM LPDDR5X și 256 GB de spațiu de stocare, un ecran exterior de 6,31 inch și un ecran principal flexibil de 7,8 inch, provenit de la BOE. Se pare că noul telefon OnePlus va fi prezentat oficial în data de 19 octombrie. Conform zvonurilor anterioare, va avea o cameră principală de 48 MP, o cameră ultrawide de 48 MP și o cameră cu zoom optic 3x de 64 MP. Telefonul va ajunge cel puțin în SUA și Europa, dar nu în Germania, din cauza disputei în curs de desfășurare a brevetelor dintre Oppo și Nokia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult