OnePlus pregătește Nord 2 CE, o versiune mai ieftină a modelului mid-range. Lista de specificații

13.12.2021
OnePlus pregătește Nord 2 CE, o versiune mai ieftină a modelului mid-range. Lista de specificații

Seria de smartphone-uri OnePlus Nord țintește către publicul cu bugete ceva mai limitate, care își doresc însă performanță ridicată și camere performante, chiar dacă nu unele de nivel flagship. Deja Nord2 vine la un preț competitiv în comparație cu alte dispozitive cu performanțe similare din piață, însă compania are în plan și lansarea Nord 2 CE, care va păstra multe dintre elementele care au pus modelul Nord2 în topurile preferințelor, dar care va veni la un preț mai mic. Avem acum o listă cu specificațiile hardware ale telefonului.

OnePlus Nord 2 CE va face mici compromisuri pentru a atinge un preț mai mic

OnePlus Nord 2 CE va face mici compromisuri la anumite capitole, dar va încerca să păstreze cât mai multe dintre avantajele telefonului original. De exemplu, în locul unui ecran la 120 Hz, va folosi un ecran OLED de 6,4” la 90 Hz. Rezoluția Full HD+ va rămâne, la fel ca opțiunile de 8 sau 12 GB memorie RAM. Apare însă și o configurație de buget de 6 GB. De asemenea, stocarea de 128 și 256 GB este la fel ca pe modelul original.

Spre diferență de OnePlus Nord 2, noul CE va folosi un chipset mai puțin performant, un MediaTek Dimensity 900 5G, față de modelul 1200. Acumulatorul rămâne la 4.500 mAh, dar cu încărcare mai rapidă, la 65W, la fel ca pe modelele de top.

Camera foto a fost un avantaj al lui Nord2 în categoria sa, iar Nord 2 CE ar putea beneficia de asemenea de o cameră de calitate. Lista de specificații publicată de 91mobiles menționează un senzor principal de 64 megapixeli, o cameră ultra-wide de 8 megapixeli și o cameră de 2 megapixeli pentru fotografie macro.

De asemenea, acesta va fi un telefon de medie, deci va primi și un jack de căști de 3,5mm, pe lângă port-ul USB-C.

Zvonurile vorbesc despre o lansare în prima parte a anului 2022, în lunile ianuarie sau martie, la un preț între 320 și 370 dolari americani.

sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult