OnePlus pregătește Nord 2T, cu o caracteristică neobișnuită la nivelul camerelor

11.03.2022
OnePlus pregătește Nord 2T, cu o caracteristică neobișnuită la nivelul camerelor

Înainte să facă trecerea la o nouă generație Nord, OnePlus pare să pregătească un model „T”, pentru a umple golul din ofertă până la apariția Nord 3. OnePlus Nord 2T ar putea aduce upgrade-uri minore la modelul mid-range superior al companiei din punct de vedere al performanței, însă primele detalii sugerează că vom vedea modificări semnificative la nivelul camerei. O noutate ar fi echiparea telefonului cu două blitz-uri pe partea din spate.

OnePlus Nord 2T are o cameră cu două blitz-uri individuale

PriceBaba a publicat un desen cu ceea ce pare a fi modulul de cameră al OnePlus Nord 2T. Acesta dezvăluie faptul că OnePlus alege să pună două blitz-uri pe partea din spate a telefonului, unul cu lumină caldă și unul cu lumină rece, pentru a oferi fotografii cu balans de alb cât mai corect, folosind temperatura de culoare potrivită pentru fiecare scenariu în parte.

Alegerea de a pune două astfel de blitz-uri este cel puțin ciudată, întrucât companii precum Apple, Huawei sau Samsung au integrat de mai mulți ani pe telefoanele lor așa-numitele blitz-uri „dual tone”. Acestea includ mai multe LED-uri în interiorul unui singur blitz, fiind folosite cele de culoarea potrivită automat.

oneplus nord 2t camera

Alte detalii care pot fi observate din desenul sistemului foto este faptul că telefonul va beneficia de un sistem foto cu trei camere. Două dintrle ele sunt integrate în cercul din partea de jos al modulului. Este indicat faptul că unul va fi de tip ultra wide, însă nu este 100% clar ce va face cea de-a doua cameră. Zvonurile din prezent spun că ar putea fi vorba despre un senzor de 2 megapixeli, care se va alătura celui de 8 megapixeli ultrawide și 50 megapixeli de pe camera principală.

Configurația hardware a telefonului este similară cu cea a modelului Nord 2

Nord 2T va beneficia de un chipset Dimensity 1300, față de modelul 1200 de pe Nord 2 și de un display OLED Full HD+ la 90 Hz de 6,43”. Bateria de 4.500 mAh ar putea beneficia de încărcare rapidă la 80W, la fel ca OnePlus 10 Pro. Se pare că vor exista și mai multe configurații, care pornesc de la 6 GB RAM și 128 GB stocare și ajung până la 12 GB RAM și 256 GB stocare.

Nord 2T ar putea debuta în curând în India, dar nu se știe momentan dacă va fi lansat în Europa și nici care este prețul pe care OnePlus îl va cere. Probabil că va fi tot undeva în jurul a 400 euro, la fel ca modlul Nord 2 original.

sursa: PriceBaba

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult