OnePlus se pregătește să lanseze noul model de smartphone: OnePlus 12

29.11.2023
OnePlus se pregătește să lanseze noul model de smartphone: OnePlus 12

OnePlus se pregătește să lanseze noul său model de smartphone, OnePlus 12, pe 5 decembrie în China. Înaintea evenimentului oficial de lansare, compania a dezvăluit mai multe detalii despre noul dispozitiv.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale modelului OnePlus 12 este ecranul său ProXDR, care promite o luminozitate maximă de până la 4,500 niți. Aceasta este o valoare semnificativ mai mare comparativ cu ce oferă în prezent companiile concurente, precum iPhone 14 Pro Max cu maxim 2,000 niți și Galaxy S23 Ultra cu până la 1,750 niți. De asemenea, și viitorul dispozitiv Redmi K70 Pro este confirmat să ofere până la 4,000 niți de luminozitate maximă.

Ecranul ProXDR montat pe OnePlus 12 va avea, de asemenea, certificarea A+ de la DisplayMate și se spune că va fi primul ecran oriental 2K din lume.

Ce performanță oferă OnePlus 12

În ceea ce privește performanța, OnePlus 12 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm și va avea până la 24GB de RAM și 1TB de stocare.

Pe partea de fotografie, OnePlus 12 va avea o configurație de camere Hasselblad triplă în spate, inclusiv un senzor ultra-wide Sony IMX581 de 48 de megapixeli și o cameră Sony LYT-808 de 64 de megapixeli cu suport pentru zoom optic de 3x. Este important de menționat și că OnePlus 11 are o cameră ultrawide de 48 de megapixeli Sony IMX581.

Lansarea OnePlus 12 va avea loc în China, simultan cu aniversarea de 10 ani a companiei. Smartphone-ul este deja disponibil pentru pre-comenzi în China prin magazinul oficial online al companiei și va fi disponibil în culori precum Pale Green, Rock Black și White. În plus, noul dispozitiv va include un motor X-axis încorporat pentru gaming și se preconizează că va rula pe ColorOS 14 bazat pe Android 14.

În prezent, OnePlus 11 are prețuri cuprinse între 4.000 și 5.000 RON pe site-urile din România, deci ne putem aștepta la un preț mai ridicat pentru noul flagship al celor de la OnePlus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult